TRAGIČNA SUDBINA HEROJA IZ BARSELONE ĆE VAS RASPLAKATI: Bacio se pred kombi da spase suprugu i sedmomesečnu ćerkicu!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen Facebook

ČOVEK KOG SU SVI VOLELI

TRAGIČNA SUDBINA HEROJA IZ BARSELONE ĆE VAS RASPLAKATI: Bacio se pred kombi da spase suprugu i sedmomesečnu ćerkicu!

Planeta -

Trinaest osoba je ubijeno, a više od stotinu ih je povređeno u krvavom terorističkom napadu koji se dogodio u Barseloni. Jedan od ubijenih je 35-godišnji Italijan Bruno Đulota, a njegova tragična sudbina obišla je svet. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

"Mali Aleksander krenuće u osnovnu školu svestan da njegov život i porodica više neće biti isti. Razmišljamo i o maloj Ariji, koja nije videla svojim očima tu groznu scenu, ali nikada neće upoznati svog oca", napisao je na Fejsebuku prijatelj ubijenog Talijana. Kako prenose italijanski mediji, kolege su Bruna opisale kao čoveka kog su svi voleli.

"Dogodilo se ono što nitko ne očekuje: smrt mladog muškarca, oca i partnera majke njegove dece", napisao je na Fejsebuku drugi prijatelj.

Italijanski mediji pišu da je Bruno u vreme napada šetao sa porodicom po La Rambli. Svog petogodišnjeg sina držao je za ruku, dok je supruga u rukama nosila sedmomesečnu Ariju.

Mediji prenose da je Bruno, kada je video kako se kombi približava, herojski skočio kako bi zaštitio suprugu i decu i poginuo.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track