(VIDEO) BUDI OPREZNA: Pogledala je u telefon kada se vraćala s letovanja i zatekla jezivu poruku
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

STRANAC SE UŠETAO U NJENU SOBU

(VIDEO) BUDI OPREZNA: Pogledala je u telefon kada se vraćala s letovanja i zatekla jezivu poruku

Planeta -

Turistkinja iz Britanije ostala je u šoku pošto je u svom mobilnom telefonu pronašla video-poruku stranca koji se, dok je bila na letovanju, ušunjao u njenu hotelsku sobu.

Meg Korigan (18) bila je sa svojim prijateljicama na letovanju na Zakintosu kada joj je poruku ostavio mladić "zabrinut" za njenu sigurnost.

Ona je rekla da je snimak koji traje svega četiri sekunde primetila tek pri povratku kući, kada je bila na putu za aerodrom.

"Budi opreznija sa svojim stvarima. Jer ako sam ja mogao da dođem ovde, može bilo ko", rekao je mladić u kameru njenog mobilog telefona, a potom namignuo.

Meg Korigan iz Južnog Lanarkšira objavila je video na društvenim mrežama i opisala kako je stranac ušao u sobu koja je bila otvorena, dok su svi bili na balkonu.

"Mladić koji se snimio mojim telofonom čitavu nedelju je vikao na nas da zatvorimo vrata jer nije sigurno, ali mi smo držale vrata otvorena jer su prijateljice bile u sobi preko puta i osećale smo se sigurno. Mora da je ušao dok smo bile na balkonu i ostavio nam poruku", napisala je Meg, a video je u kratkom roku prikupio više od 21.000 lajkova.

(Kurir.rs/ Miror)

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lift je mnooogo gladan, a spremačica mu je bila ručak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track