(VIDEO) DOŽIVELA ŠOK KOD GINEKOLOGA: Želela je još jednu bebu, ali je saznala neverovatnu vest!
Foto: Printscreen Facebook

nisu ovo očekivali

(VIDEO) DOŽIVELA ŠOK KOD GINEKOLOGA: Želela je još jednu bebu, ali je saznala neverovatnu vest!

Planeta -

Kortni Voldrop je doživela šok kod ginekologa. Ova hrabra Amerikanka već imala troje dece, sina (8) i petogodišnje blizance, ali su ona i njen suprug Erik odlučili da još jednom postanu roditelji, ovaj put uz pomoć vantelesne oplodnje.

Ono o čemu nisu ni sanjali je da ovoga puta u stomaku nositi šestorke! Naime, kada je bila na ultrazvuku kojim je trebalo da se proveri koliko fetusa se "primilo", pokazalo se da ih je čak šest!

"Danas sam bila na pregledu. Sve bebe rastu kao lude, a sa njima i moj stomak. U ovom trenutku sam zabrinuta hoću li moći da unesem ogromnu količinu kalorija potrebnih da bebe budu zdrave. Molim vas, molite se da mi apetit bude dobar i da jedem kao nikada do sada. Odlučna sam da uspem u tome", napisala je Kortni na svom Fejsbuk profilu.

Kortni koja je u 13. nedelji trudnoće je dodala: "Hvala vam na molitvi. Potrebna nam je, znamo da najteži dani tek dolaze. Ali, svaki put kada ih vidim na ultrazvuku setimo se da su njihovi životi zaista čudo. Molim se stalno da bebe u stomaku nastave da rastu kao do sada i da mogu što duže da iznesem trudnoću."

Lekari kažu kako bi bilo dobro da bebe budu u stomaku bar do 28. nedelje trudnoće. Kortni je stalno pod nadzorom tima lekara iz bolnice Hantsvil koji priznaju da do sada nikada nisu imali slučaj šestorki. Kortni i Erik su zajedno od srednje škole.

Kurir.rs/Foks njuz

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Dogorelo do nokata! Radnici Goše protestovali pred Vladom Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track