(VIDEO) MANGUPIRAO SE DA UME SA ZMIJAMA: Igrao se sa zvečarkom da impresionira sina, a onda ga je ugrizla za lice
Foto: Printscreen Youtube

nesreća

(VIDEO) MANGUPIRAO SE DA UME SA ZMIJAMA: Igrao se sa zvečarkom da impresionira sina, a onda ga je ugrizla za lice

Planeta -

Viktor Prat je kao mali živeo u okruženju sa zmijama, igrao se sa njima, a kasnije je naučio da ih priprema za jelo, rekao je za NBC njuz.

"Samo im odrežete glave. Imaju ukus poput piletine", rekao je i dodao nešto nerazumljivo jer mu je čitavo lice još uvek bilo natečeno od ugriza zmije kada se početkom septembra pravio važan pred decom.

Prata je kao malog ujela zvečarka, ali mu se isto dogodilo 7. septembra kada je na proslavi rođendana svog sina probao da se malo pravi važan.

"Pokazao sam im kako se lovi i onda sam se igrao sa njom kao što se deca igraju. Zapravo sam se pravio važan kao što to uvek radim", rekao je za Fox 10.

Pre nezgode snimili su nekoliko fotografija i one su zaista impresivne ali se onda desilo ono što nije očekivao - ujela ga je za lice.

"Pokušavao sam da ostanem svestan", rekao je za i objasnio da ga je sin odmah odvezao u najbližu bolnicu gde su mu odmah obavili intubaciju kako bi nesmetano disao dok mu je od otrova naticalo telo, piše Vašington Post.

"On bi bez sumnje izgubio život da je samo nekoliko minuta kasnije stigao u bolnicu. Oticanje lica je toliko snažno kod ugriza zvečarke da vam otiču čak jezik i usne, kao i unutrašnjost i grlo. Jednostavnim rečnikom - ugušio bi se", rekao je Stiven Kari koji vodi odeljenje toksikologije u Medicinskom centru Baner juniversiti.

Prat poručio je gledaocima da budu oprezni i da razmisle dvaput pre nego što odluče da se igraju sa zmijama jer možda neće imati sreće kao on.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Foto Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zagnjurio glavu u vodu i lovio ribe! A onda je NAIŠLA ZMIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja