(VIDEO) IZ JAVNOG WC UKRALI 30.000 EVRA: Hrvat i Bosanka mesecima pelješili automate toaleta na minhenskoj železničkoj stanici!
Foto: Printscreen Youtube

evro po evro

(VIDEO) IZ JAVNOG WC UKRALI 30.000 EVRA: Hrvat i Bosanka mesecima pelješili automate toaleta na minhenskoj železničkoj stanici!

Planeta -

Nemačka policija uhapsila je Hrvata i njegovu partnerku iz BiH zbog krađe više desetina hiljada evra iz javnog toaleta.

Naime policija je 9. oktobra u Minhenu pritvorila dvoje radnika javnog WC-a na glavnoj železničkoj stanici zbog sumnje da su proneverili oko 30.000 evra.

Uhapšen je muškarac (62) iz Hrvatske koji je radio isključivo na poslovima čišćenja WC-a, i njegova partnerka (52) iz BiH koja je bila šefica čišćenja u kompaniji. Ona je imala ključ od automata koji je ostavljala partneru. Osumnjičeni su godinama radili za istu kompaniju.

Muškarac je optužen da je mesecima uzimao novac, odnosno kovanice iz automata na ulazu u toalet. Sumnja se da su od novembra 2016. do oktobra 2017. na taj način ukrali 30.000 evra.

Par je raskrinkan pošto je prijavljena velika razlika u naplati, zbog čega je operater na željezničkoj stanici početkom oktobra obavijestio policiju da sumnja da 62-godišnjak uzima novac iz automata.

Policija je pretražila kuću u kojoj su živeli, i tu je pronađena velika količina deterdženata koje su takođe odneli sa posla, a u ormariću na radnom mestu uhapšenog Hrvata pronađeno je 12.00 evra u metalu.

Kurir.rs/muenchen.tv

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja