(VIDEO) DEVOJKA JE REŠILA DA PRODA NEVINOST DA BI KUPILA MOBILNI: Na ŠOK koji je sačekao  u hotelskoj sobi nije računala!
Foto: Youtube screenshot

drama

(VIDEO) DEVOJKA JE REŠILA DA PRODA NEVINOST DA BI KUPILA MOBILNI: Na ŠOK koji je sačekao u hotelskoj sobi nije računala!

Planeta -

Tinejdžerka koja se pojavila u hotelu kako bi prodala nevinost ostala je u šoku kad su je polugoli muškarci vezali za krevet.

Sjiao Čen svoju ponudu objavila je na onlajn forumu, a za nevinost je tražila 20 hiljada juana (oko 2500 evra).

Ali kad se devojka našla sama u sobi sa četvoricom muškaraca koji su počeli da je zlostavljaju, iznenada se pojavila Nana, poznata blogerka iz Pekinga, koja je od muškaraca da tražila tinejdžerku ostave na miru.

Nana je organizovala čitavu akciju i to kako bi devojku naučila lekciju. Pronašla je oglas na internetu gde je devojka nudila svoju nevinost, a potom se pretvarala da je sekretarica bogatog klijenta pa je devojku pozvala na razgovor.

Sve to tajno je snimala, a na snimku se može videti kako devojka govori da želi da proda nevinost kako bi kupila Ajfon 8, jer ga "svi njeni prijatelji već imaju".

Nana se inače u svojim emisijama bavi teškom životnom situacijom ljudi, a na razgovoru sa tinejdžerkom pokušala ju je odgovoriti od namere. U tome nije uspela pa je Sjao dobila depozit.

Ali kad je dobila telefon i ušla u sobu da se upozna s klijentom, iz kupatila su izašla trojica muškaraca koji su rekli da i oni “žele malo zabave”.

Devojku su bacili na krevet i zapretili joj da će je grupno silovati, a tad je u sobu ušla Nana.

“Bojiš li se sada? Pa sad je prekasno. Ne isplati se prodavati išta za telefon”, rekla je blogerka.

Kurir.rs/Fokus.ba

Foto: Youtubescreenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track