(VIDEO) UŠAO JE U NAPUŠTENO POGREBNO PREDUZEĆE I ZALEDIO SE: Posle smrti vlasnika niko tu nije ulazio, evo zašto!
Foto: outube screenshot/WIAT 42

jezivo

(VIDEO) UŠAO JE U NAPUŠTENO POGREBNO PREDUZEĆE I ZALEDIO SE: Posle smrti vlasnika niko tu nije ulazio, evo zašto!

Planeta -

Kada je Džejk Evans, profesionalni fotograf, odlučio da uđe u napuštenu kuću za pogrebe u gradu Besemeru u američkoj saveznoj državi Alabami, nije ni slutio kakvo ga iznenađenje unutra čeka.

Pogrebnu kuću u sklopu koje je i mesto za sahranjivanje pokojnika izgradio je 1992. godine muškarac po imenu Klajd But koji je imao želju da napravi pogrebno mesto za preminule poput drevnih pogrebnih mesta sličnih katakombama kakve su bile u antičkom Rimu.

On se sahranama bavio još kao tinejdžer, a kada je otvorio svoje pogrebno preduzeće, smestio ga je pod zemlju pa je nudio razne metode pogreba. Jedna od njih bila je i sahranjivanje pokojnika u veliku komoru u koju je stalo osam metalnih sanduka. Ali, porodica pokojnika nije smela da uđe u tu sobu u kojoj su se nalazili sanduci već su cveće polagali na velikom humku iznad mračne sobe, a poruke najmilijima mogli su ostaviti i na velikome memorijalnom zidu.

Ali, pogrebno preduzeće zatvorilo se 2003. godine, a 2009. godine vlasnik je preminuo od srčanog udara. U mrtvačnicu više nitko nije ulazio dok je 2015. godine nije odlučio posjetiti profesionalni fotograf Evans kako bi vidio što se u njoj nalazi.

Ali ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao što će pronaći. U tajnoj sobi, u koju su odlagani sanduci, i dalje su se nalazili posmrtni ostaci preminulih, a jedan sanduk bio je čak i otvoren, a u njemu su se nalazile kosti tela, ali ne i lobanja mrtvaca.

Kurir.rs/Večernji list

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track