(VIDEO) RUSKI MILIONER 5 DANA ŽIVEO KAO BESKUĆNIK: Naučio je važnu lekciju, a onda je pred kamerama uradio nešto fantastično!
Foto: Facebook Printscreen

OVO NISU OČEKIVALI OD OLIGARHA

(VIDEO) RUSKI MILIONER 5 DANA ŽIVEO KAO BESKUĆNIK: Naučio je važnu lekciju, a onda je pred kamerama uradio nešto fantastično!

Planeta -

Rijaliti šou "Tajni milioner" koja je emitovana pre šest meseci ugostila je ruskog oligarha Aleksandra Roslijakova. On se pet dana pretvarao da je učitelj koji nema kuću, iako svaku zimu provodi na Baliju.

Možete da budete milioner na jedan dan, da imate svoju jahtu, luksuzan auto i sav mogući luksuz, ali Aleksandar je u džepu imao samo 1.000 rubalja (oko 15 evra), pa je učestvovanje za njega u toj emisiji bilo pravi izazov.

Ruski oligarh je jednu noć proveo u skloništu za beskućnike "Everybody‘s Road" (Svačiji put) čiji su osnivači bračni par Denis i Elena. Nakon boravka u skloništu, Aleksandar je rešio da tom paru pokloni luksuznu vilu vrednu 111.000 evra. Par je i od luksuzne kuće koju je dobio na poklon napravio sklonište za beskućnike gde već sada živi 27 ljudi.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija Foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV! Ljudi koji kasne žive duže i srećnije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track