(VIDEO) HOROR VOŽNJA U GRADSKOM PREVOZU: Londonski autobus gazio sve pred sobom, povređeno i malo dete!
Foto: Youtibe screenshot/Dan le monde

dramatično

(VIDEO) HOROR VOŽNJA U GRADSKOM PREVOZU: Londonski autobus gazio sve pred sobom, povređeno i malo dete!

Planeta -

Britance je u četvrtak poslepodne zatekla vest o nemilom događaju u kojem je popularni londonski crveni autobus bez zaustavljanja prvo udario u vozilo ispred sebe gurajući ga dalje, a potom još nekoliko vozila u Hakniju u istočnom Londonu dok su putnici vrištali i molili vozača da se zaustavi.

Prema prvim informacijama dve su osobe zadobile lakše telesne povrede u nesreći koja se dogodila u četvrtak.

Dramatičan snimak sudara odmah je preplavio društvene mreže, a na njima se može uočiti kako se autobus pod brojem 254, koji je vozio prema Aldgejtu, u jednom trenutku, bez zaustavljanja, udara u crni terenac pa ga gura prema napred.

Jedan od svedoka nesreće ispričao je kako je među automobilima koje je autobus pregazio bio i jedan u kom se nalazilo maleno dete. Autobus je taj automobil odgurnuo gotovo 100 metara dalje.

Putnici autobusa navodno su pokušavali da zaustave vozača koji, kako je rekao jedan od putnika, nije delovao kao da ih sluša zbog čega to nije ni učinio.

Još uvek nije potpuno jasno zbog čega se vozač autobusa zabio u ostala vozila i zbog čega nije zaustavio autobus već se tako vozio niz ulicu udarajući se automobile koji su mu se našli na putu.

Iz policije su kazali kako niko nije ozbiljno povređen i da za sada niko nije uhapšen.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Paja i Jare ovo nikada ne bi uradili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track