(VIDEO) MONSTRUM IZ KANZASA: Iskasapio suprugu koja se tek porodila, a onda je sa decom uradio nešto još jezivije!
Foto: Youtube screenshot

bolesno

(VIDEO) MONSTRUM IZ KANZASA: Iskasapio suprugu koja se tek porodila, a onda je sa decom uradio nešto još jezivije!

Planeta -

Muškarac iz Kanzasa optužen je da je ubio suprugu da bi zatim njene ostatke danima vozio u putnom zamrzivaču.

Džastin Rej (35) navodno je fotografisao njeno telo uz njihovu 2-godišnju kći.

Uhapšen je 24. oktobra, a uz optužbe za ubistvo, na teret mu se stavlja i skrnavljenje tela i ugrožavanje bezbednosti deteta.

Rej se sa tada još trudnom suprugom i ćerkom prijavio u hotel u Kanzas Sitiju 25. septembra. Policiji je nakon privođenja rekao kako je supruga Džesika drugo dete rodila 20. oktobra u hotelskoj kupaonici pre nego što je, kako je tvrdio, počinila samoubistvo. Kasnije je promenio iskaz pa je tvrdio da je jednostavno umrla zbog komplikacija tokom porođaja.

Nakon što je ubio, njeno telo stavio je na krevet pa se fotografisao uz nju i decu, a zatim još najmanje dva dana provodio vreme u sobi sa lešom supruge. Zatim je vratio u kadu pa je pred decom raskomadao njeno telo kako bi uspeo da ga ugura u putni zamrzivač. Delove tela koji nisu stali u zamrzivač je bacio. Zatim je, glumeći ženski glas, telefonski odjavio sobu kako bi decom mogao nesmetano da napusti hotel.

U hotelskom restoranu upoznao je bračni par pa ih zamolio da njega, decu i njihov prtljag prevezu do privatnog skladišta, a nakon što ostavio stvari, među kojima i zamrzivač sa ostacima žene, otišao na železničku stanicu kako bi napustio grad. Muškarac koji ga je vozio primetio je krv na zamrzivaču pa posumnjao u njegove namere.

Planovi su mu se raspali nakon što su zaposleni u skladištu, zabrinuti zbog dobrobiti novorođenčeta i 2-godišnje devojčice, pozvali hitne službe. Kada je stigla policija, na pitanje gde je majka dece, rekao im je da je deo nje u hladnjaku, a drugi delovi u torbama koje je nosio sa sobom.

Uzrok smrti ubijene Džesike još se utvrđuju, a deca su predata socijalnoj službi, piše Pipl.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track