(VIDEO) IDENTIFIKOVANA MISTERIOZNA ŽENA U LJUBIČASTOM: U blizini Srbije otkriven par koji povezuju sa nestankom male Medi (3) pre 10 godina!
Foto: Youtube/Printscreen

pomak u istrazi

(VIDEO) IDENTIFIKOVANA MISTERIOZNA ŽENA U LJUBIČASTOM: U blizini Srbije otkriven par koji povezuju sa nestankom male Medi (3) pre 10 godina!

Planeta -

Misteriozna žena za kojom je tragala britanska policija jer veruje da ima informacije o nestanku Medlin Meken (3) pre 10 godina, konačno je identifikovana.

Detektivi Skotland jarda bili su u potrazi za ženom obučenom u ljubičasto, koju su dva svedoka videla kako stoji ispred apartmana devojčice.

Otkriveno je da je živela u blizini letovališta Praja de Luz iz kojeg je Medlin nestala u maju 2007. godine.

Žena je međutim napustila zemlju ubrzo posle smrti supruga i policija još uvek traga za njom i ne zna gde se trenutno nalazi.

Britanski tabloid "San" je otkrio da je muž dotične žene, koji je preminuo, bio osuđivani pedofil. Prema najnovijim informacijama, bračni par je radio u apartmanu hotela iz kog je Medlin nestala.

Kriminolog Herberto Janoš Gonzales tvrdi da je identifikovao ženu i da je u pitanju bugarska konobarica Lujza Todorov (58) koja je sa suprugom radila u odmaralištu kada je Medlin nestala 2007. godine.

"Lujza i njen suprug Stefan (50) dali su izjave policiji pet dana posle nestanka Medlin. Tada su negirali da znaju bilo šta o ovom slučaju. Policija sada traži Todorove jer su oni jedini koji imaju veze sa slučajem.

Oni su radili u odmaralištu, a onda su se vratili u Bugarsku u potrazi za poslom", rekao je Gonzales.

U avgustu 2007. jedna Britanka je prijavila da je videla dete koje liči na Medlin na aerodromu u bugarskom gradu Varna, ali ta informacija tada nije proveravana. Mala Medlin nestala 2007. godine iz apartmana u odmaralištu u Portugalu, dok su njeni roditelji bili na večeri.

Kurir.rs/express.co.uk

Foto Printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track