BEŽALA KROZ PROZOR U DONJEM VEŠU: Devojčicu (14) oteli i 5 dana drogirali i silovali! 20 muškaraca se iživljavalo nad njom!
Foto: POlicija Midlandsa, Foto: Policija Midlands

SPASLA JE HRABROST

BEŽALA KROZ PROZOR U DONJEM VEŠU: Devojčicu (14) oteli i 5 dana drogirali i silovali! 20 muškaraca se iživljavalo nad njom!

Planeta -

Devojčica (14) koja je držana u zatočeništvu pet dana, drogirana i prisiljena da ima seksualne odnose sa 20 muškaraca, spasena je kada je policija primetila kako pokušava da pobegne kroz prozor u donjem vešu.

Tinejdžerku su u engleskom gradu Koventriju otela trojica muškarca koji su objavili njene fotografije na sajtu za poslovnu pratnju, tvrdeći da ima 18 godina.

Džejk Kairns (21), Brandon Šarpls (20) i Džek Mekinali (21) su osuđeni zbog dogovaranja seksualne eksploatacije deteta.

Kerns je proglašen krivim i za kreiranje i distribuiranje fotografija.

Sva trojica su uhapšena kada je policija ušla u kuću pošto su ugledali devojčicu koja se spušta niz prozor kupatila na prvom spratu samo u donjem vešu.

Pokrenuli su istragu o nestalim osobama pošto je devojčica nestala iz kuće.

"Ova tri muškarca su bila uključena u šokantnu eksploataciju mlade devojke", rekao je detektiv Konstabl Džon Barker.

"Kerns je u početku odbacio da je poznavao devojčicu, ali je kasnije promenio priču pošto je identifikovan tokom postupka identifikacije".

Udruženje za zaštitu dece NSPCC pohvalio je "neverovatnu hrabrost" devojčice.

"Ovi predatori ciljali su na ranjivu devojčicu i priuštili joj nezamislivo nasilje. Ovo je uznemirujući primer načina na koji zlostavljači manipulišu svojim žrtvama, navodeći ih da misle kako nema šanse za beg. Devojčica je pokazala neverovatnu hrabrost i sad je najvažnije da primi podršku koju treba kako bi se oporavila od tih groznih iskustava", rekla je portparolka NSPCC.

Kurir.rs/ Inependent

Foto: Policija Midlandsa

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track