(VIDEO) CEO SVET TRAŽI PRAVDU ZA SINTIJU: Devojčica seks-robinja ubila mučitelja i osudili je na 51 godinu robije!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

ODLEŽALA 13 GODINA

(VIDEO) CEO SVET TRAŽI PRAVDU ZA SINTIJU: Devojčica seks-robinja ubila mučitelja i osudili je na 51 godinu robije!

Planeta -

Slavne glumice, pevačice i starlete traže pravdu za ženu koja je poslednjih 13 godina provela zatvoru jer je ubila muškarca koji je držao kao seksualnu robinju kada je imala samo 16 godina.

Sintiju Braun je makro Kutrout podvodio drugim muškarcima. Verbalno, fizički i seksualno ju je zlostavljao, a na kraju prodao agentu za nekretnine iz Nešvila, Džoniju Alenu (43).

Kad ju je Alen doveo u svoj dom ugledala je hrpu oružja i odmah pomislila da planira da je ubije. Braun je ispričala na sudu da je Alen znao go da leži pored nje u krevetu pokušavajući da je prisili na seks. Jednom prilikom pokušao je da je zgrabi za prepone, a ona se odupirala. Slutila je da će joj se nešto loše dogoditi.

The justice system is so backwards!!! This is completely insane #freecyntoiabrown

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Kad je videla da se Alen okrenuo nameravajući nešto da uzme, Sinntija ga je preduhitrila i izvukla pištolj koji je uzela od svog makroa. Nakon što ga je ubila, sela je u auto i odvezla se u Kutroutovu hotelsku sobu.

Braun je na sudu priznala da je ubila Alena, ali je tvrdila da je bila u strahu za svoj život. Međutim, tužilaštvo je utvrdilo da je motiv ubistva bila pljačka jer je Braun uzela Alenov novčanik nakon što ga je upucala.

Braun je na sudu posvedočila da ju je Kutrout tukao, davio i upirao joj pištolj u glavu. Kazala je i da ju je kljukao tabletama od kojih je bila paranoična i da ju je redovno silovao.

"Tačno je da je ubila čoveka, ali duboko žali zbog toga, bila je još dete, a on ju je iskorišćavao", rekla je Deri Smit, osnivačica grupe "Ukinite ropstvo".

Osuđena je na 51 godinu zatvora za ubistvo prvog stepena i prostituciju. Smeštena je u zatvor za žene u Tensiju.

Njen slučaj postao je opet aktuelan nakon što se na Twitteru pojavila njena fotografija uz haštag #FreeCyntoiaBrown.

Kurir.rs/ News.com.au

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track