(VIDEO) REVOLVERAŠKI OBRAČUN NA IRAČKI NAČIN - DVOBOJ TENKA I BOMBAŠA SAMOUBICE: Zaleteo se direktno u oklopno vozilo i opasno se iznenadio!
Foto: YT Printscreen

TAČNO U PODNE

(VIDEO) REVOLVERAŠKI OBRAČUN NA IRAČKI NAČIN - DVOBOJ TENKA I BOMBAŠA SAMOUBICE: Zaleteo se direktno u oklopno vozilo i opasno se iznenadio!

Planeta -

Iračka šiitska milicija objavile je šokantan video dvoboja između svog tenka i terorističkog vozila punog eksploziva u pustinji Iraka.

Snimak pokazuje eksploziju automobila bombaša samoubica samo nekoliko metara od tenka i vojnika koji su pomno pratili prizor.

Na snimku se primećuje neuspešan pokušaj vozila da se zakuca u tenk pored kog je stajao nezaštićeni vojnik.

Kao što pojašnjavaju borci koji su objavili video, tenk je ispalio projektil na vozilo terorista, ali prvi hitac nije pogodio cilj.

Terorista je nastavio da vozi, zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno gađa vozilo.

Tada je automobil eksplodirao, iako nije jasno je li ga je pogodio tenk ili se samouboica sam raznio. U svakom slučaju, kao što se vidi na snimku, posada tenka, obližnjeg oklopnog vozila i vojnik koji je gledao čitav prizor su prošli bez povreda, uprkos silini eksplozije.

(Kurir.rs)

(Foto: YT Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Iz Parova u Vladu Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track