(VIDEO) BIVŠI PAPA OTKRIO "NAJEZDU KOJA ĆE POKORITI EVROPU": Osvajaće zemlju po zemlju, kontinent će postati pustoš
Foto: Vikipedija

šokantno

(VIDEO) BIVŠI PAPA OTKRIO "NAJEZDU KOJA ĆE POKORITI EVROPU": Osvajaće zemlju po zemlju, kontinent će postati pustoš

Planeta -

Bivši papa sveti Jovan Pavle II je svom prijatelju u strašnom predviđanju, izneo upozorenje da će radikalni islam okupirati Evropu.

Oni bliski svetom Jovanu Pavlu II tvrde da je on bio “mistik“ koji je često imao vizije od Boga i da je imao izuzetno tačna predviđanja o budućnosti.

Govoreći velikoj grupi u isposničkoj ćeliji “Svetog Petra i Pavla“ prošlog oktobra, monsinjor Mauro Longi je prepričao razgovor koji je imao sa pokojnim papom u martu 1993. godine na jednom od njihovih mnogih pešačenja u planinama. Kada su otišli ispred ostatka svojih saputnika, Longi i sveti Jovan Pavle su odmorili uz sendvič.

U video snimku oktobarskog govora, čuje se Longi kako govori da je primetio da su ruke ovog svetitelja drhtale. (Parkinsonova bolest Jovana Pavla još uvek nije bila otkrivena 1993. godine). Papa je primetio pogled tadašnjeg mladića.

“Dragi Mauro, to je starost“, objasnio je on.

Longi je skočio da kaže “Ali ne, svetosti, vi ste mladi“. “Nije tačno“, uzvratio je papa “Ja kažem da sam star, zato što to zaista jesam“.

Longi je nastavio: “Tada je Vojtila promenio ton, i načinio me učesnikom jedne od svojih noćnih vizija, i rekao mi: “Reci ovo onima koje ćeš sresti u Crkvi trećeg milenijuma. Vidim Crkvu pogođenu smrtonosnim bičem. Dublje, bolnije i smtronosnije od onih iz ovog milenijuma“, misleći na komunizam i nacistički totalitarizam. “To se zove islamizam. Oni će napasti Evropu. Video sam horde koje dolaze“, i opisao mi je zemlje jednu po jednu, od Maroka do Libije i Egipta, i tako dalje ka istočnim delovima.

Sveti Otac je dodao: “Oni će napasti Evropu, Evropa će biti kao podrum, stara relikvija, senka, paučina. Porodično nasleđe. Ti, Crkva trećeg milenijuma, moraćeš da zadržiš ovu invaziju. Ne sa vojskama, vojske neće biti dovoljne, već sa svojom verom, živeći sa integritetom“.“

Longi je rekao da je najveći prijatelj Jovana Pavla, kardinal Andrej Deskur, njemu rekao da je ovaj svetitelj imao “dar vizija“. Kada je Longi pitao šta to znači, Deskur je rekao: “On priča sa Bogom, sa Isusom; on vidi njegovo lice a takođe vidi i lice Njegove majke“.

Kurir.rs/Yournewswire

Foto: Vikipedija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track