(VIDEO) KRVAVO JUTRO U FABRICI SLATKIŠA U MOSKVI: Bivši vlasnik ubio radnika obezbeđenja, pa se zabarikadirao! Policija upala u zgradu!
Foto: EPA, Foto: EPA

PUCNJAVA

(VIDEO) KRVAVO JUTRO U FABRICI SLATKIŠA U MOSKVI: Bivši vlasnik ubio radnika obezbeđenja, pa se zabarikadirao! Policija upala u zgradu!

Planeta -

Najmanje jedna osoba je poginula, a nekoliko povređeno u pucnjavi u fabrici slatkiša u Moskvi, kada je bivši vlasnik fabrike otvorio vatru.

Pucnjava je počela kada je bivši vlasnik Ilja Averjanov, posle svađe otvorio vatru i ubio jednog čoveka.

Policija je ušla u zgradu fabrike. Ne čuju se pucnji, prenose mediji.

1 / 7 Foto: EPA

Ruska radio-stanica uspela je da stupi u kontakt sa Averjanovom, koji je objasnio razloge svojih postupaka. Više o tome OVDE.

Prema najnovijim informacijama, muškarac koji je poginuo je radnik obezbeđenja.

"U zgradi broj 20 u Ilovajskoj ulici dvojica muškaraca posvađali su se zbog poslovnih problema. Jedan je potegao pištolj i pucao u drugog, a ovaj je na mestu ostao mrtav", navodi se u saopštenju Pres-službe moskvoske policije, prenosi NTV.

Neki mediji javljaju da se pucnjava dogodila u fabrici slatkiša "Menjševik" i da je direktor te fabrike zapucao po saradnicima.

Prema nezvaničnim informacijama, među povređenima su izvršitelji, koji su navodno došli da naplate dugove fabrike.

Policija je opkolila oblast i pokušava da pregovara s napadačem, navodi Sputnjik, koji, za sada nije izneo nikakve zahteve i skriva se u fabrici.

Moskovska policija međutim tvrdi da ne može da potvrdi informaciju da je napadač uzeo taoce.

Kurir.rs/Sputnjik/NTV

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track