(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATI BLOGER POSETIO ŠUMU SAMOUBICA: Prilog koji je tamo snimio mogao bi da mu okonča karijeru
Foto: Youtube screenshot /Kavos

sramotno

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATI BLOGER POSETIO ŠUMU SAMOUBICA: Prilog koji je tamo snimio mogao bi da mu okonča karijeru

Planeta -

Popularni Jutjuber Logan Pol našao se na udaru korisnika interneta nakon što je objavio šokantan video mrtvog muškarca koga je pronašao obešenog u japanskoj šumi.

Pol je sa svojom ekipom posetio Aokigaharu, poznatu kao šumu samoubistava. Nalazi se u podnožju planine Fudđi u Japanu, gde svake godine policija pronađe preko stotina tela samoubica.

"Tokom šetnje kroz šumu naišli su na telo obešeno o granu drveta, a zatim snimak objavili na Jutjubu pod naslovom 'Pronašli smo mrtvo telo u japanskoj šumi samoubistava'", pri čemu su samo zamutili lice pokojnika.

"Ne radi se o navlakuši. Ovo je najrealnija objava koju sam objavio na svom kanalu. Mislim da je ovo prekretnica u istoriji Jutjuba, nikad više nećete videti ovakav video", najavljuje Logan na početku snimka koja traje 15 minuta.

U videu Logan nosi smešan šešir i neukusno se šali na račun svog pronalaska.

"Hej, jesi li živ? Zajebavaš se s nama?" dobacuje telu, a kasnije komentariše: "Ruke su mu ljubičaste. Učinio je to jutros."

Iako kasnije upozorava da "samoubistvo nije šala" i ukazuje na probleme depresije i mentalnih bolesti, korisnici interneta su ga prilično jednoglasno osudili.

"Logan Pol iskorišćava nečije samoubistvo snimajući njegovo mrtvo telo. Ako to možete da podnesete, onda ste baš odvratni. Logan Pol je odvratan", napisao je jedan korisnik Tvitera.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! NOVI OBRAČUN „KALJARSKOG“ I „KAVAČKOG“ KLANA U BEOGRADU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja