(VIDEO) KO NEĆE MILOM, HOĆE SILOM: Oteli mladoženju, pa ga pištoljem naterali da se oženi! Krenuće vam suze zbog njegove reakcije!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

KIDNAPOVALI GA NA PUTU DO POSLA

(VIDEO) KO NEĆE MILOM, HOĆE SILOM: Oteli mladoženju, pa ga pištoljem naterali da se oženi! Krenuće vam suze zbog njegove reakcije!

Planeta -

Zgroženog mladoženju u indijskom gradu Biharu navodno su pištoljem prisilili da se oženi.

U jednom trenutku na snimku se vidi kako mu rođaka briše suze sa lica dok on zahteva da ga pusti na miru. On je odbio da stavi tradicionalnu crvenu boju na svoju nevestu, a tada su mu se obratili njeni rođaci rečima:

"Nisi na vešanju nego na venčanju."

Inženjera Vinoda Kumara (26) navodno je na putu do posla oteo nevestin brat pretivši mu pištoljem.

Kada se nije pojavio kod kuće, njegova zabrinuta porodica je kontaktirala policiju, a tek kada ih je neko nazvao sa skrivenog broja i obavestio o njegovom venčanju. Kumar je svoju nevestu upoznao na venčanju zajedničkog prijatelja, a njena porodica tražila je da je oženi.

Iako se ovake stvari ne dešavaju često u Indiji, ponekad rodbina otima buduće muževe za svoje kćerke da bi izbegli da daju veliki miraz kako bi privukli potencijalnog mladoženju. Od 2016. godine do danas u Indiji je oteto skoro 3.000 mladoženja, a nijedan od tih brakova nije poništen. Nakon venčanja Kumar je zatražio policijsku zaštitu.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Venčanje upropašćeno za vjek i vjekov! Najlepši momenat u životu pamtiće po KATASTROFI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track