(FOTO) ONA JE LEPA, MLADA I VODI DRŽAVU: Jedna njena fotografija zaludela je svet!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

SVETSKA SENZACIJA

(FOTO) ONA JE LEPA, MLADA I VODI DRŽAVU: Jedna njena fotografija zaludela je svet!

Planeta -

Novozelandska premijerka Džasinda Ardern (37) postala je apsolutna svetska senzacija nakon članka i briljantnih fotografija objavljenih u Vogu!

U svakom slučaju, premijerka je pozirala ispred jedne novozelandske plaže, u odeći koju su joj napravili domaći kreatori, a bolji poznavaoci popularnog magazina odmah su fotografiju prozvali jednom od najlepših ikada.

I novinarka koja je vodila razgovor s premijerkom potvrdila je da se radi o jednoj briljantnoj osobi.

"O da, verujte mi, ona je prava stvar!" napisala je na Tviteru novinarka Amelia Lester, a prenosi Jutarnji. Premijerka ju je ugostila u svom skromnom domu u Oklandu umesto u premijerskoj palati u Velingtonu. Kaže da se bolje oseća kod kuće...

"U globalnom smislu mi smo mali, ali daćemo sve od sebe da proguramo svoje ideje u koje verujemo", rekla je Ardern.

Novozelandska premijerka prvi put je upala u žižu javnosti nakon što ju je Donald Tramp zamenio za suprugu kanadskog premijera Džastina Trudoa. Možda upravo zbog toga lepa premijerka nije bila razgovorljiva na temu američkog predsednika.

foto: Profimedia

"Možemo raditi i sarađivati sa svima", rekla je Ardern.

U razgovoru za Vog Ardern se dotakla mnogih tema, pa čak i privatnih. O klimatskim promenama je rekla:

"Okruženi smo malim ostrvskim državama koje su u panici da će nestati zbog klimatskih promena. Moramo da preuzmemo odgovornost!"

foto: Profimedia

Progovorila je i o trudnoći. Ardern je u braku s TV voditeljem Klarkom Gejfordom s kojim očekuje prvo dete. Trebalo bi da se porodi u junu.

"Da, smejemo se tome... Ove godine mi se dogodilo toliko stvari i ni na kraj pameti mi nije bilo da ću imati još više posla. Ali očigledno ću imati"

Kurir.rs/ Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track