(VIDEO) VODITELJ I GOST UKRSTILI PESNICE: Neočekivana tuča na ruskoj televiziji povodom Ukrajine
Foto: YT Screenshot/NTV

neviđeno

(VIDEO) VODITELJ I GOST UKRSTILI PESNICE: Neočekivana tuča na ruskoj televiziji povodom Ukrajine

Planeta -

U političkoj emisiji na ruskoj televiziji NTV došlo je do tuče uživo u programu. Fizički su se obračunali ukrajinski politički komentator i voditelj emisije

Do sukoba, prvo verbalnog, a potom i fizičkog došlo je nakon rasprave o situaciji u istočnoj Ukrajini. Prvo je verbalni "rat" počeo između ukrajinskog politikologa Dmitrija Suvorova i gosta, za kojeg Sputnjik piše da je u pitanju nemački političar Andreas Maurer.

Maurer je naveo da su napadi koji traju na istoku Ukrajine, u Donbasu, odneli živote 200 dece. Suvorov je to demantovao i tražio relevantne fotografije kao dokaze.

U nameri da smiri Suvorova, voditelj Andrej Norkin pokušao je da ga uhvati za rame, na šta je Ukrajinac žestoko reagovao, pa je krenula tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko ljudi, prenosi Sputnjik.

"Čitam mnogo komentara o tome kako su me pretukli, navodno. Smešno je kad čitam navode da je Norkin prebio Suvorova, jasno se vidi da je on krenuo ka meni i napao me, ali ja sam krenuo u kontranapad, ali su me sprečili.

Nekoliko ljudi protiv jednog - tipičan ruski svet. Ne mogu da kažem da sam pobedio, ali nisam ni izgubio", napisao je Suvorov na Fejsbuku.

Vojni sukob u Ukrajini počeo je još 2014, a u februaru 2015. sukobljene strane potpisale su Minski sporazum, ali situacija je i dalje pod tenzijama s obzirom na to da obe strane optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Kurir.rs/Vesti-online

Foto: YT Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NIKO SE NIJE SLOMIO KAO ONA: Voditeljka vremenske prognoze OKLIZNULA se uživo u emisiji! MILIONI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track