(FOTO) ŠOKANTNO PRIZNANJE BEČKOG POLICAJCA: Evo zašto je ubio sinčića (1) i trudnu devojku (25)!
Foto: Printscreen Oe24.at

Čeka suđenje

(FOTO) ŠOKANTNO PRIZNANJE BEČKOG POLICAJCA: Evo zašto je ubio sinčića (1) i trudnu devojku (25)!

Austrija -

BEČ - Bečki policajac Daniel L.(24) priznao je da je ubio svoju trudnu devojku Klaudiju K (25) i njihovog jednogodišnjeg sinčića Nou.

Njemu uskoro počinje suđenje za ovo dvostruko ubistvo. Ovaj zločin koji je policajac počinio u oktobru prošle godine zapanjio je celu Austriju, a sada su otkriveni detalji krvavog pira. Naime Daniel L. je dve nedelje pre nego je počinio zločin guglao na internetu „kako slomiti vrat“.

Foto printscreen oe24.at
Foto printscreen oe24.at

Zatim je četiri dana kasnije poslao poruku svojoj ljubavnici u kojoj je obaveštava da je okončao vezu sa Klaudijom i da još samo treba da se pobrine za svoju bivšu i njihovog sina. Daniel je posle dva dana pokušao da udavi Klaudiju, ali je žena uspela da se otrgne i odbrani. Kasnije joj se izvinio putem SMS poruke.

Nesrećna žena želela da spase njihovu vezu po svaku cenu i ubeđivala Daniela da poseti psihijatra i čak mu zakazala termin. Krajem septembra ubica je kupio sekiru i džakove za đubre koje je sakrio. Trudnoj devojci poklonio je tada cveće i nastavio da se viđa sa ljubavnicom tvrdeći da posećuje psihijatra. Kada je Klaudija otkrila sumnjive predmete, Daniel se pravio da nema pojma o čemu je reč i dalje je lažući da posećuje psihijatra za hitne slučajeve.

Foto printscreen oe24.at
Foto printscreen oe24.at

On je međutim sedeo kući i dalje pretraživao na internetu načine za izvršenje ubistva. Kobne noći 01.oktobra Daniel je sakrio svoj službeni pištolj u spavaćoj sobi.

Tokom večeri došlo je do žučne svađe sa Klaudiom koja mu je uzela ključeve, novčanik i drugi mobilni koji je koristio za komunikaciju sa ljubavnicom. Danijel je istrčao je iz sobe, ali se zatim ponovo vratio uzeo pištolj i pucao u uplakanu Klaudiju.

"Stavio sam joj pištolj na potiljak, zatvorio oči i opalio. Neposredno posle toga uzeo sam kaiš, stavio ga Klaudii oko vrata i zategao ga, kako bih zaustavio krv, koja je tekla iz njene glave. Zatim sam telo odneo u kupatilo i očistio spavaću sobu”, priznao je Danijel.

Onda je njeno beživotno telo položio u kadu.Tada je prvo očistio tragove krvi sa bračnog kreveta, a zatim bacio jastuke i prekrivače u đubre. Oko ponoći je stavio sina Nou da spava, dok je on noć proveo budan na kauču. Dete se probudilo oko 7 sati ujutru. Napravio doručak za sina, a zatim ga hladnokrvo zadavio.

Na pozive i pitanja majke i poznanika odgovarao je da ga je napustila, a na poslu je rekao da je bolestan. Za to vreme je smišljao kako da se otarasi leševa. Sve vreme je glumio zabrinutost i tvrdio da je Klaudija pobegla sa detetom. Uspeo je da prevari i jednog kolegu koji je bio kod njega posle ubistva i zapazio oštećen noćni ormarić u spavaćoj sobi. Daniel je na kraju odlučio da tela koja je sakrio u podrumu kuće, preveze i baci u šumu u Štajerskoj.

Kada je porodica posumnjala da bi ona trudna tek tako otišla i nestala sa detetom Daniel je priznao zločin.Njegov zastupnik je rekao da je za ovo krivično delo zaprećena kazna doživotnog zatvora. Tačan termin suđenja još uvek nije određen ali se očekuje da će početi u junu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track