HRVATICA (18) UBIJENA U AUSTRIJI: Aniti smrskali glavu u parku kod Graca!
Anita Juranović... Foto printscreen facebook, Foto: Printskrin/Facebook

užas

HRVATICA (18) UBIJENA U AUSTRIJI: Aniti smrskali glavu u parku kod Graca!

Austrija -

Hrvatska tinejdžerka (18) pronađena je mrtva u Austriji.

Beživotno telo Anite Juranović (18), prolaznik je pronašao u parku u mestu Vajc (Weiz), nedaleko od Graca, gde je nesrećna devojka živela sa porodicom.

Policija je na glavi devojke pronašla teške povrede, pa se sumnja da je reč u ubistvu. Anita se pre tri godine, posle smrti oca, preselila sa majkom, braćom i sestrama iz Stražemana kraj Požege u Austriju.

"Moja Anita, zar nikad više nećeš doći baki. Bila je kod nas krajem maja i bila je tako vesela. Rekla mi je tada da planira da studira. Jadni mi sad", kroz suze priča Ivuša Jakić, Anitina baka.

" Užasnu vest nam je javila naša najmlađa ćerka Mara, koja takođe živi u Austriji. Kod nje su se pre tri godine preselili. Lepo su se snašli. Anitina mama je dobila posao, deca idu u školu, nije moglo biti bolje, asad ovaj užas., neutešna je starica.

" Teško smo se rastali, unuka nas je dugo ljubila, kao da je znala da se više nećemo videti", kroz plač je ispričao deda Stjepan Jakić.

Baka Ivuša je sve vreme pod sedativima, hoda po kući, gleda fotografije unučadi i suze joj, kad god joj pogled dođe na Anitu, same poteku.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakao za nesrećnu porodicu ne prestaje, sad im ne daju obdukcioni nalaz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track