NEVEROVATNA SMRT HRVATICE U AUSTRIJI: Anita navodno pala, razbila glavu i iskrvarila u crkvenom vrtu!
Foto: Printskrin/Facebook

KOBNI POVRATAK IZ DISKOTEKE

NEVEROVATNA SMRT HRVATICE U AUSTRIJI: Anita navodno pala, razbila glavu i iskrvarila u crkvenom vrtu!

Austrija -

GRAC - Misterija smrti mlade Hrvatice, Anite Juranović (18) koja je u nedelju ujutro pronađena mrtva u crkvenom vrtu u Vajcu nedaleko od Graca konačno je razjašnjena.

Austrijska policija saopštila je da je obdukcijom utvrđeno da je Anita pala i pri tom zadobila frakturu lubanje, zbog čega je iskrvarila. Obdukcijom je isključena nasilna smrt.

Anita je u nedjelju oko pet sati ujutro napustila diskoteku Almrauš, navodno je rekla da ide u drugi lokal. Kasnije je pronađena mrtva u vrtu crkve. Anitina prijateljica potvrdila je policiji da su se rastali u to vreme, ali da više ništa ne zna o njoj.

U Stražemanu, malom selu nedaleko Požege tuga i jad. Najteže je baki Ivuši i dedi Stjepanu koji oplakuju svoju unuku. Baka je zbog neizdržive boli za unukom u ponedeljak završila na Hitnoj pomoći.

"Razgovarala sam s mlađom ćerkom, koja mi je rekla da je situacija jako teška. Ćerku Željku, Anitinu majku nisam čula, samo dragi Bog zna kako to sve ona podnosi.

Bojim se za nju, jer se još nije oporavila od suprugove iznenadne smrti. Neka nam je dragi Bog na pomoći", rekla je baka Ivuša. Porodica i svi prijatelji su u šoku, teško prihvaćaju da Anite nema.

Rođakinja je zamolila sve da se baka i djeda ne uznemirava, jer su i samo teško bolesni

.

Porodica koja živi u Hrvatskoj još ne zna gde će i kada biti pokopana Anita, baka Ivuša je rekla da je moguće da će biti pokopana u Stražemanu na groblju gde joj počiva otac koji je iznenada u 43. godini umro pre tri godine kada je Anita imala svega 14 godina.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivne fotografije Vulina i najvećeg kradljivca struje u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja