UŽAS U BEČU: Ubila sina od osam meseci jer joj je svekar silovao ćerku!

Zločin

UŽAS U BEČU: Ubila sina od osam meseci jer joj je svekar silovao ćerku!

Austrija -

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) u bolnici Donaušpital ubila osmomesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je deda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene. Kako su austrijski mediji objavili, u ponedeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

- Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osećao - pišu austrijski mediji.

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unuku - rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

On je dodao i da se deda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika.

- Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla. Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti - objasnio je izvor.

Kurir / J. R.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track