BERLIN U ŠOKU: Turčin izbo i živu zapalio svoju trudnu devojku!
Foto: Bild

Stravično!

BERLIN U ŠOKU: Turčin izbo i živu zapalio svoju trudnu devojku!

Planeta -
Ubica je još došao da prijavi njen nestanak, a policajci kažu da je, kad je progovorio o ubistvu, bio potpuno bezosećajan i hladan!

BERLIN - Cela Nemačka je u šoku zbog stravičnog zločina koji se dogodio u Berlinu, gde je Turčin Eren T. (19) zapalio svoju bivšu devojku, Nemicu Mariju P. (19), koja je bila pred porođajem!

Zlikovac je sa svojim prijateljem Danijelom M. namamio prošlog četvrtka trudnu Mariju, inače učenicu poslovne škole, u šumu u berlinskom Adlershofu. Tamo je započela žestoka svađa, tokom koje je jedan od njih dvojice dvaput ubo trudnicu nožem u stomak!

"Trudna devojka je očajnički pokušavala da se odbrani, što pokazuju mnogobrojne posekotine na njenim rukama. Nažalost, napadači su bili jači, a pošto su je savladali, polili su je benzinom i zapalili! Da sve bude jezivije, obdukcija je pokazala da je Marija u tom trenutku još bila živa. Patolozi su u njenim plućima našli tragove dima, što znači da je još disala, iako se ne zna da li je bila pri svesti. Marija se do posljednjeg atoma snage borila za svoj i život svog deteta, ali nije imala nikakve šanse", piše Bild.

Telo spaljene trudnice našli su šetači u petak ujutro, a tokom popodneva istog dana Eren T. je došao u policiju da prijavi njen nestanak. Policija ga je saslušala, a on je posle kraćeg vremena priznao da je bio očevidac jezivog zločina i naveo ime saučesnika. Policija je saopštila da je zlikovac bio potpuno bezosećajan i hladan i da je tvrdio da je sve ideja njegovog druga, koji je u međuvremenu takođe uhapšen.

Inače je Marija tog kobnog četvrtka bila u policiji da prijavi svog bivšeg momka Erena T. zbog toga što joj je pretio smrću. Njih dvoje su od septembra 2012. godine bili u vezi. Međutim, Eren T. je raskinuo kad je saznao da je Marija trudna i tražio od nje da abortira zbog toga što je njegova porodica nije prihvatala iako je devojka čak prešla u islam.

Mladu devojku je sve to pogodilo, pa je na svom profilu nna Fejsbuku poručila bivšem momku: "Želela bih da osećaš što i ja, a da ja budem tako hladna kao ti. Tada bi tvoje srce krvarilo kao što sada puštaš da moje krvari"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja