SRAMNA IZJAVA EGIPATSKE PROFESORKE: Sasvim je u redu da muslimani siluju žene druge vere!
Foto: Youtube/Printscreen

Neverovatne reči

SRAMNA IZJAVA EGIPATSKE PROFESORKE: Sasvim je u redu da muslimani siluju žene druge vere!

Planeta -

Profesorka Suad Saleh, s kairskog univerziteta Al-Azar, tokom gostovanja na jednoj televiziji, izgovorila je reči koje niko ne bi smatrao da može da izgovori jedna žena, pogotovo obrazovana.

Ona je prvo govorila o islamu i ropstvu.

"Robovi su postojali i pre islama. Roblje je postojalo u mnogim zemljama, ne samo među Arapima u pred islamskom dobu. Ipak, kada se pojavio islam, ropstvo je postavljeno na svoje mesto, tako što se ograničilo na legitimne ratove koje su muslimani imali s njihovim neprijateljima", kazala je.

Saleh je dalje nastavila da iako je nemoguće da se uđe u rat sa Izraelom, koji se pominje kao neprijateljska zemlja, sve je u Alahovoj moći.

JEZIVA RAČUNICA DŽIHADISTA: Ako robinju siluješ 10 puta, ona automatski postaje muslimanka

"U tom slučaju, kako biste ponizili ratne zarobljenice one postaju vlasništvo vojnih zapovednika, ili muslimana. Oni mogu imati seksualne odnose sa njima, baš kao što imaju sa svojim ženama", kazala je.

Saleh je osudila one koji dovode Azijatkinje kao ropkinje sa kojima će imati odnose, jer kaže, to nije po islamu.

"Islam kaže - žena je ili supruga ili ropkinja", rekla je.

Ova profesorka je istakla da je silovanje izraelskih žena "sasvim prihvatljivo, čak treba ga preporučiti, a muslimane na to treba ohrabriti”.

Za nju je to prihvatljivo jer se radi o ratnim zarobljenicama koje dolaze iz država koje napadaju islamske zemlje i Alahovo učenje.

Posle ovog intervjua, mnogi muslimani, širom sveta osudili su njene tvrdnje optuživši je za pogrešno propovedanje islama.

(jihadwatch.org)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja