CEO SVET TRAŽI HRVATA SILOVATELJA: Javilo se još devojčica, žrtava nastavnika iz SAD!
Foto: Youtube

Američka policija misli da je u Hrvatskoj

CEO SVET TRAŽI HRVATA SILOVATELJA: Javilo se još devojčica, žrtava nastavnika iz SAD!

Planeta -
Majkl R. Vučić se krajem prošlog meseca ukrcao na avion za Berlin i od tad mu se gubi svaki trag

Policija okruga Lejk u američkoj saveznoj državi Illinois objavila je da istražuje nove, teške optužbe na račun učitelja, poreklom iz Hrvatske, Majkla R. Vučića, protiv kojeg je policija prošle nedelje izdala nalog za hapšenje zbog optužbi za seksualno napastvovanje jedne učenice.Nakon objave naloga za hapšenje, policiji su se javile još dve devojke, bivše učenice škole u kojoj je profesor predavao, izjavila je narednica Sara Balmes iz ureda šerifa okruga Lejk. Američka policija istražuje dodatne optužbe protiv bludnog nastavnika, piše Dejli Herald.

Vučić se krajem prošlog meseca ukrcao na avion za Berlin i od tad mu se gubi svaki trag. Ubrzo je za njim poternicu izdao i Interpol, a sumnja se da bi se mogao skrivati u Hrvatskoj.'Saznali smo da Vučić ima rodbinu u Hrvatskoj', kaže narednica Balmes.

Američka policija optužuje učitelja za napad na devojčicu mlađu od 13 godina s kojom je profesor, navodno, imao nekoliko seksualnih odnosa u krugu škole.Hrvatski MUP o internacionalnoj potrazi još uvek ništa ne zna. Kažu da službeni zahtev da se uključe u potragu i kontaktiranje rodbine od Amerikanaca nisu dobili, a preko Interpola javne objave poternice još uvek nema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track