DEVOJČICA (18) OTETA KAO BEBA OPROSTILA OTMIČARKI: Ona će uvek biti moja majka!
Foto: Printscreen Youtube

VELIKO SRCE

DEVOJČICA (18) OTETA KAO BEBA OPROSTILA OTMIČARKI: Ona će uvek biti moja majka!

Planeta -

VAŠINGTON - Amerikanka Kamaja Mobli, koja je kao novorođenče oteta iz porodilišta u Floridi, a posle 18 godina pronađena u Južnoj Karolini izjavila je da još voli jedinu majku za koju zna.

Mobli je rekla u emisiji "Dobro jutro Ameriko" na televiziji ABC da će Glorija Vilijams (51), osumnjičena za kidnapovanje, "uvek biti njena majka, ona nije zločinac". Devojka je prošlog vikenda upoznala svoje biološke roditelje u Južnoj Kaliforniji, gde je i pronađena, navodi agencija AP.

"Osećam da im to dugujem, da im pružim šansu, da ih upoznam", kazala je ona.

Mobli je rekla da zna da bi joj život najverovatnije bio mnogo drugačiji da nije kidnapovana i da joj je drago što je saznala da ima još jednu porodicu. Kako je navela, povredilo je kada je videla da policija stavlja lisice ženi koju je do tog trenutka smatrala majkom.

Amerikanca je rekla da je oprostila Vilijamsovoj na toj jednoj grešci, navodeći da joj je pružila "najbolji život".

"Razumem da je pogrešila, ali nemojte samo da je zatvorite i bacite ključ, kao da je sve što je uradila bilo grozno", navela je ona.

Devojka je pronađena prošle nedelje. Identifikovana je DNK analizom, a istragom je utvrdjeno da nije znala da je oteta niti koje je ime nosila po rođenju. Moblijevu je 1998. godine iz porodilišta otela žena koja se predstavila kao medicinska sestra, nekiliko sati po rođenju.

Policija je odmah pokrenula veliku istragu, zapečatila bolnicu i taj deo grada, ali nije uspela da pronadje devojčicu. Porodica i policija godinama primala stotine dojava, ali su se potrage završavale neuspehom, sve do sad..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja