DVA DEČAKA SU BEŽALA OD GLADNOG MEDVEDA: A onda se pojavio mali jazavičar!
Foto: Tviter

Samo u Rusiji

DVA DEČAKA SU BEŽALA OD GLADNOG MEDVEDA: A onda se pojavio mali jazavičar!

Planeta -
Dva dečaka, Nikita Nikonov (12) i Stas Nagonov (8) bili su na putu od prodavnice do kuće, na istoku Rusije kada su videli medveda.

Iako je bio omanji, veličine većeg psa, nalazio se posred ulice i dečacima nije bilo svejedno. Počeli su da trče, međutim, Nikita je primetio da Stas više nije pored njega.

Nikita i Stas, Foto: Youtube/Printscreen
Nikita i Stas, Foto: Youtube/Printscreen

"Medved je stigao Stasa i bacio ga na zemlju i ujeo ga je. Zgrabio je njegovu glavu, a onda i ramena. Krenuo sam na medveda, nisam uopšte tad mislio na sebe i šta može da se desi. Samo sam hteo da sačuvam svog druga", rekao je hrabri Nikita. Bacio je kamen na životinju, međutim tada je razjareni medved krenuo i na starijeg dečaka.

Srećom, tada se pojavio heroj dana - ženka jazavičara, Tosja, ni manje ni više. Ona je jurnula bez ikakvog premišljanja na životinju nekoliko puta veću od nje. Medved se na kraju vratio u šumu, a ona se vratila kući, nepovređena.

Tosja, Foto: Youtube/Printscreen
Tosja, Foto: Youtube/Printscreen

Stas je zadobio nekoliko modrica i ogrebotina, a Nikita ima ujed na nozi i dublju ranu na ruci. Što se medveda tiče, on je kasnije pronađen i uspavan. On je jednostavno bio mlad i gladan, zato je i zalutao među ljude tražeći nešto da prezalogaji.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track