DŽORDŽ KLUNI: Tramp je fašista!  DŽEJMS VUDS: Hilari je ludača!
Foto: Alesandro Garofalo, Profimedia

Zvezde bez milosti prema kandidatima u SAD

DŽORDŽ KLUNI: Tramp je fašista! DŽEJMS VUDS: Hilari je ludača!

Planeta -

VAŠINGTON - Do predsedničkih izbora u SAD ostalo je nešto više od mesec dana (8. novembar) i atmosfera polako ali sigurno dostiže usijanje, dok se sve više slavnih javno opredeljuje kome će ukazati svoje poverenje.

Istovremeno, zvezde ne štede protivničkog kandidata o kome nemaju uvek lepo mišljenje, koje i ne pokušavaju da sakriju.U holivudskom okršaju Hilari Klinton, kandidat Demokratske stranke, ubedljivo vodi, imajući u vidu to da ima mnogo veću podršku među zvezdama. Na drugoj strani, Donald Tramp, kandidat Republikanske stranke, trudi se da manjak podrške nadoknadi kvalitetom, i to pre svega među starom gardom filmske industrije.

Poslednja istraživanja javnog mnjenja pokazuju da čak 50 odsto birača još nije odlučilo za koga će glasati, zbog čega bi presudnu ulogu mogli da imaju upravo poznati, čiji se glas daleko čuje.

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja agencija Rojters i Ipsos, Hilari Klinton na državnom nivou ima prednost u odnosu na Donalda Trampa od četiri odsto, što uopšte nije nedostižno, imajući u vidu da je do izbora ostalo još dovoljno vremena za preokret. Osim podrške poznatih, ključne bi mogle da budu i televizijske debate predsedničkih kandidata. Prva od tri održana je kasno sinoć u Njujorku posle zaključenja ovog izdanja Kurira.

Rekli su o Donaldu TrampuBrus Springstin, pevačTramp je moron, on je tragedija za našu demokratiju. On je demagog koji daje jednostavne odgovore na složena pitanja.Šer, pevačicaTramp je lažov, rasista i fašista. On će započeti rasni rat ako pobedi na izborima.Bono Voks, pevačTramp je potencijalno najgora ideja koja se dogodila u istoriji Amerike. On je oteo republikance i pokušava da otme SAD.Džordž Kluni, glumacTramp je ksenofobni fašista. Njegova ideja da zabrani ulazak muslimanima u SAD je glupa.

Rekli su o Hilari KlintonKlint Istvud, glumacGlasaću za Trampa jer je Hilari ide stopama Obame. To je katastrofa, mi smo generacija pi*kica. Kejtlin Džener, tata/mama KardašijanNikad ne bih glasala za Hilari. Mi smo završili. Ako Hilari postane predsednik, ova zemlja je gotova.Čak Noris, glumacHilari ima mnogo promašaja. Ona sve poriče i u tome leži moć u Vašingtonu. Da li nam je stvarno treba još jedan predsednik željan moći.Džejms Vuds, glumacHilari je luđa od Nensi Pelosi, a Nensi je standard za ludost. (Bivša predsednica Predstavničkog doma)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track