(FOTO) MISTERIJA LUKAŠENKOVOG SINA: Svi se pitaju zašto ga otac svuda vodi sa sobom
Foto: Reuters

Hit na društvenim mrežama

(FOTO) MISTERIJA LUKAŠENKOVOG SINA: Svi se pitaju zašto ga otac svuda vodi sa sobom

Planeta -
Predsednik Belorusije želi da njegov naslednik što pre nauči državničke poslove, međutim, dečak ne izgleda kao da se baš mnogo zabavlja

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko često izaziva čuđenje na službenim putovanjima, jer sa sobom gotovo uvek vodi 11-godišnjeg sina Kolju.

Čak ga je nedavno poveo na Generalnu skupštinu UN u Njujorku, gde je mali Kolja imao prilku i da se fotografiše sa Barakom i Miišel Obamom. On je prisustvovao i jednici generalne skupštine, pa su se mnogi zapitali zašto ga otac vodi svuda sa sobom kada često izgleda dečaku te aktivnosti nimalo nisu zabavne.

Tako, Lukašenko je sina vodio 3. septembra na komemoraciju u Kinu povodom kraja Drugog svetskog rata, a tamo se, recimo, fotografisao i sa našim predsednikom Tomislavom Nikolićem.

Iako niko ne može da odgonetne misteriju Lukašenkovog sina, mnogi smatraju kako Lukašenko u njemu vidi svog naslednika i želi da Kolja što više, a očigledno i što pre, nauči na putovanjima.

Njegovo prisustvo na službenim putovanjima već je postalo hit na društvenim mrežama gde su korisnici podelili na desetine Koljinih fotografija sa “službenih” putovanja.

Lukašenko je, piše BBC, jednom rekao kako Kolja stalno ide s njim jer su jako vezani, dok ga mnogi u domovini kritikuju da Kolja previše izostaje iz škole.

Ako ništa drugo, Kolja je do svoje 11. godine upoznao brojne svetske državnike, poput Uga Čaveza, Obame, pa čak i Pape Benedikta.

(/Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track