(FOTO) PREVARILI OBEZBEĐENJE: Popili litru vina od 1.300 dolara da im ga ne bi zaplenili!
Foto: Printscreen

I nisu se napili

(FOTO) PREVARILI OBEZBEĐENJE: Popili litru vina od 1.300 dolara da im ga ne bi zaplenili!

Planeta -
Pošto su bili suočeni sa odlukom "baciti flašu ili popiti je", dvojica putnika su stajali ispred obezbeđenja prilikom čekiranja i cugali bočicu ovog specifičnog vina spakovanog u skulpturu tigra

HONG KONG - Pošto su morali da bace tečnost, tačnije skupoceno vino, koje su hteli da unesu sa sobom u avion, putnici na kineskom aerodromu su popili litar alkoholnog napitka i to pred carinicima.

Vang Ten i Jang Vu su odbili da im bezbedonosna pravila na aerodromu pokvare uživanje u alkoholnom napitku koji navodno u sebi ima i tigrove kosti i koji košta oko 1.300 dolara. Pošto su bili suočeni sa odlukom "baciti flašu ili popiti je", dvojica putnika su stajali ispred obezbeđenja prilikom čekiranja i cugali bočicu ovog specifičnog vina spakovanog u skulpturu tigra.

Dva putnka su već ostavili svoj prtljag, pa je bilo previše kasno da se vrate i spakuju vino u putne torbe. Kada mu je žena iz obezbeđenja rekla da to ne može da unese, Vang joj je objasnio:

"Devojko, unutra je odlična stvar. Ovo specifično vino mi je kupio drugar iz rodnog mesta. Veoma je skupo. Košta oko 1.300 dolara. Pomiriši je, oseti aromu", pokušao je da smekša carinicu, ali uzalud jer im je objasnila da ne mogu da unesu tečnost sa sobom u avion zbog pravila obezbeđenja.

Pošto je bilo kasno za povratak, njih dvojica su nategnuli flašu i ispijali vino uprkos upozorenju da pijani putnici ne smeju da lete. Ipak, dopustili su im da putuju jer su dokazali da su sposobni da drže piće, penju se uz stepenice i da hodaju po pravoj liniji.

"Obojica možemo da pijemo kao ribe, ali se zato plašimo da bacamo ovo vino. Više nećemo da nosimo sa sobom ovo piće, a ako i budemo poneli, spakovaćemo ga u kofere", naučio je svoju lekciju jedan od putnika.

vino sa tigrovom kosti, Foto: Printscreen
vino sa tigrovom kosti, Foto: Printscreen

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track