(FOTO) SEKSI HRVATICA KRVOŽEDNI LOVAC: Zbog krvavih slika mrzi je ceo Fejsbuk
Foto: Printscreen Fb

Njen profil zgražava

(FOTO) SEKSI HRVATICA KRVOŽEDNI LOVAC: Zbog krvavih slika mrzi je ceo Fejsbuk

Planeta -
Splićanka voli da se slika sa ubijenim životinjama i njihovim organima, a hvali se da ih je poubijala na stotine. U lov vodi i svog malog sina

ZAGREB - Splićanka Jasin Jadreško jedna je od najomraženijih osoba na Fejsbuku od čijih se fotografija ljudima prevrće stomak: profil joj je pun fotografija na kojima trijumfuje nad ubijenim životinjama i pozira zamazana krvlju s njihovim srcima, džigericama i drugim organima.

One of the proudest moments of my life. Cape Buffalo down! The Black Death!!! Such an exhilarating hunt and an...

Posted by Jacine Jadresko on Tuesday, March 31, 2015

Jasin je profesionalni lovac i hvali se da je do sada poubijala stotine životinja. Poreklom je Hrvatica, ali je rođena u Kanadi i odrasla je među lovcima, pa je jednog dana i sama uzela pušku u ruke. Zahvaljujući bogatim roditeljima, u svoj "opus" dodala je velik broj trofeja u vidu egzotičnih životinja. Proputovala je celu Kanadu, Evropu i Hrvatsku, a zbog trofejnog ulova kozoroga završila i na naslovnoj strani prestižnog lovačkog časopisa.

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Dodatna kontroverza je činjenica da u lov često vodi svog maloletnog sina, čije fotografije iz lova takođe često objavljuje na svom profilu na Fejsbuku. Međutim, ona nema nikakvih moralnih nedoumica: kaže da je svaki njen ulov ručak ili večera za porodicu.

"Ubijam samo stare mužjake, koji više nisu reproduktivno sposobni. Prema tome, kad ubijem takvu životinju - njoj se ionako život bližio kraju", objašnjava ona svoju životnu filozofiju. Tako je u Hrvatskoj ulovila mrkog medveda, čije krzno još čuva.

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Međutim, po njenom profilu svakog dana pljušte kritike i komentari puni gnušanja. Ali Jasin i za to ima originalan odgovor: kaže da ona zapravo voli životinje.

"Iskreno, ne mrzim te ljude, nisam ljuta na njih. Žao mi je što nisu edukovani o sportskom lovu i prepariranju. Nije njihova krivica što o tomuene znaju onoliko koliko znam ja", kaže ona.

Because I've never claimed to be a very normal girl.... #hunt #huntress #inkedhuntress #luckybraids #uahunt #underarmour #redstag #staghearts #yummmm

Posted by Jacine Jadresko on Friday, March 27, 2015

Najviše zgražavanja izazvala je fotografija na kojoj Jasin, obraza izmazanih krvlju, pozira sa živim srcem bivola.

"Nikada nisam rekla da sam normalna osoba", i sama je prokomentarisala.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track