(FOTO) SREĆOM, NIJE OPALIO: Nećete verovati gde je sakrila napunjen pištolj!
Foto: Reuters

Šokantno hapšenje u Teksasu

(FOTO) SREĆOM, NIJE OPALIO: Nećete verovati gde je sakrila napunjen pištolj!

Planeta -
Policija je zaustavila par zbog saobraćajnog prekršaja, prilikom pretresa su im pronašli drogu, a iznenađenje je usledilo kada je Ešli na putu do stanice priznala da u sebi ima oružje...

TEKSAS - Policija u Teksasu je ostala šokirana kada im je Ešli Sesilija Kastaneda (31), koju su priveli zbog posedovanja droge, priznala da je sakrila pištolj u svoju vaginu!

Naime, policija je zaustavila "tojotu lend kruzera" zbog saobraćajnog prekršaja, ali je tokom pretresa vozila pronašla 2.5 grama metaamfetina ispod vozačevog sedišta. Vozač Gabrijel Garsija (30) je priveden i odveden u stanicu.

Međutim, prilikom daljeg pretresa, pronađeno je skoro 30 grama iste droge u ručnoj torbi suvozača Ešli Sesilije Kastanede, koja je takođe privedena. Šok je usledio kada je na putu do policijske stanice ona priznala policiji da je sakrila pištolj u svoju vaginu.

Ovaj pištolj je bio u vagini, Foto: Reuters
Ovaj pištolj je bio u vagini, Foto: Reuters

Kada se stigla u pritvor, policajka je pregledala Kastanedu i pronašla poluautomatski pištolj kalibra 22 marke "Smith and Wesson" u njenom polnom organu. Najgore od svega je što je u cevi bio metak, a šaržer je bio pun.

"Postojala je teoretska mogućnost da pištolj opali dok je bio u njoj, a to bi dovelo do smrtnog ishoda zbog blizine unutrašnjih organa", rekao je Patrik Sventon, predstavnik policijske stanice.

Ilustracija: Profimedia
Ilustracija: Profimedia

Kastaneda je optužena za kršenje zakona o držanju oružja jer je sakrila napunjen pištolj u vagini, saopšila je policija. Optužena je i za posedovanje metamfetina.

Vozač je optužen za posedovanje droge u zoni bez narkotika jer se semafor na kome su uhvačeni bio u blizini škole.

Gabrijel Garsija
Gabrijel Garsija

(Z. T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja