(FOTO) SVI BI SE MENJALI S NJOM: Ova devojka ima najbolji posao na svetu, a evo šta radi!
Foto: Printscreen Istagram

Sve je počelo od fotografije...

(FOTO) SVI BI SE MENJALI S NJOM: Ova devojka ima najbolji posao na svetu, a evo šta radi!

Planeta -
Primetila je da malo ko piše elegantne recenzije dobrih hotela, pa je prionula na posao
1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

SIDNEJ - Da vam neko ponudi posao da putujete po svetu, boravite u vrhunskim koktelima, uživate u fantastičnoj hrani i sunčate se pored bazena, verovatno biste pomislili da se šali ili da mu nema sve daske u glavi, ali baš to radi ova devojka: njen posao je - godišnji odmor.

Rijanon Tejlor (29) iz Australije uspela je da ljubav prema fotografiji pretvori u biznis. Primetila je da na tržištu manjkaju elegantne recenzije dobrih hotela, pa je ispunila tu prazninu. Sada putuje po svetu, odseda po luksuznim hotelima, a onda na svojoj stranici In Bed With.me piše recenzije i objavljuje fotografije.

"Sedam godina radila sam kao fotograf, pa sam i videla razne delove sveta. Beležila sam koji hotel u Majamiju ima najbolju pitu ili koji hongkonški hotel ima najbolje krevete. Pre godinu dana odlučila sam da objavim svoja iskustva u onlajn magazinu i tad su stvari krenule. Naziv je malo drzak, ali koncept je jedinstven", kaže ona.

"Budući da sam tokom godina razvila dobre odnose s hotelima i PR kompanijama, mogla sam da kontaktiram s njima i proverim da li su zainteresovani da ih posetim i o njima nešto napišem. Na moju sreću, par njih dalo mi je šansu, a ostalo je istorija", dodaje Rijanon, koja nije čekala drugi poziv.

Hotelu koji poseti ona poklanja profesionalne fotografije koje je napravila, a koje uprava može kasnije da koristi za dalju promociju.

"Katapultirale su me društvene mreže. To je najbolji način da pokažete kako i što radite. Sarađujem i s turističkim zajednicama i pomažem im da stvaraju kampanje, što mi dodatno pokriva putovanja i troškove", objašnjava ona tajnu svog uspeha.

Rijanon Tejlor (Foto: Printscreen Instagram)
Rijanon Tejlor (Foto: Printscreen Instagram)

(Dnevni avaz/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track