GDE ĆE MU DUŠA: Menadžer turskog fast fuda pretukao dete izbeglicu jer je pojelo ostatke hrane!
Foto: Printscreen Yt

Zver od čoveka

GDE ĆE MU DUŠA: Menadžer turskog fast fuda pretukao dete izbeglicu jer je pojelo ostatke hrane!

Planeta -
Dečak (11) je pojeo pomfri koji je ostavila mušterija koja je otišla, nikome nije napravio nikakvu štetu. Menadžer koji ga je prebio je otpušten

Dečak izbeglica pretučen, jer je pojeo ostatke hraneISTANBUL, 24. januara (Tanjug) - Jednog dečaka, izbeglicu iz Sirije, pretukao je menadžer restorana u turskom gradu Istanbulu, jer je pojeo ostatke hrane od mušterije, izvestili su danas lokalni mediji.

Na društvenim mrežama pojavila se slika 11-godišnjeg dečaka kako krvav sedi na stepenicama pošto ga je u sredu pretukao menadžer lanca brze hrane "Burger King" u okrugu Sirinevler. Razlog što je dečak pretučen je, prema izveštajima, jer je pojeo pomfrit koji je jedna mušterija ostavila.

Halil, koji je sa porodicom pobegao u Tursku iz Alepa u Siriji pre dve godine, rekao je da je uzeo ostatke hrane, jer je gladovao, ali ga je menadžer udario po licu i šutnuo po nogama, izvestio je dnevnik "Milijet". Dečak je kazao da je prosio na ulicama Istanbula kako bi zaradio za život.

Dva miliona sirijskih izbeglica jedva preživljava u Turskoj (Foto: Reuters)
Dva miliona sirijskih izbeglica jedva preživljava u Turskoj (Foto: Reuters)

Kompanija "Burger King" je saopštila da je menadžer otpušten nakon napada, preneo je AFP.

"Incident je neprihvatljiv", navodi se u saopštenju.

Turska je domovina za gotovo dva miliona sirijskih izbeglica. Mnogi su smešteni u kampovima duž granice, ali su drugi raštrkani širom zemlje, uključujući velike gradove poput Istanbula i Ankare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track