GDE JE NESTALA ČOVEČNOST: Žena satima mrtva sedela za stolom u Mekdonaldsu, niko nije primetio
Foto: Profimedia

Svi se gostili

GDE JE NESTALA ČOVEČNOST: Žena satima mrtva sedela za stolom u Mekdonaldsu, niko nije primetio

Planeta -
Nesrećna beskućnica je potražila utočište u restoranu, a čak sedam sati se nije micala dok neko nije primetio da nešto nije u redu

HONG KONG - Policija u Hong Kongu pronašla je mrtvu beskućnicu koja je u restoranu Mekdonaldsa satima sedela mrtva za stolom, a da niko to nije primetio. Ono što najviše zapanjuje je činjenica da je nesrećna žena ušla u restoran 24 sata pre nego što je došla policija i proglasila je mrtvom.Policija je rekla da je žena stara između 50 i 60 godina i da je njen primer najbolji pokazatelj koliko beskućnika prenoćište traži u restoranima koji rade celu noć.

"Dobili smo dojavu u subotu ujutro od jedne devojke koja je otišla tamo na doručak. U Mekonaldsu smo zatekli mrtvu ženu" - kažu u policiji.

Beskućnici često spavaju u restoranima jer nemaju gde, Foto: Profimedia
Beskućnici često spavaju u restoranima jer nemaju gde, Foto: Profimedia

Lokalni mediji pišu da je žena pronađena naslonjena na sto 24 sata nakon ulaska u restoran koji se nalazi u radničkoj četvrti Ping Šek. Čak sedam sati nije se micala dok neko nije primetio da nešto nije u redu.

Inače, žena je taj restoran često koristila kao prenoćište.

"Svi su dobrodošli u naš restoran. Imamo jako brz servis, a s obzirom da mušterijama želimo da osiguramo ugodan obrok, savetujemo naše zaposlene da ne dosađuju ljudima", objasnila je direktorka restorana Vendy Lam.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track