GRUPNO SILOVANA NA ŽURCI U POLICIJI: 120 francuskih policajaca mora na DNK analizu

Orgijanje

GRUPNO SILOVANA NA ŽURCI U POLICIJI: 120 francuskih policajaca mora na DNK analizu

Planeta -
Optužena su i dva visoko rangirana službenika, a jedan muškarac tvrdi da je devojka slobodna stupila u odnose sa njim

PARIZ - Više od 100 zaposlenih u francuskoj policiji moraće da uradi DNK analizu nakon što je kanadska turistkinja silovana u zgradi policijske uprave u Parizu. Tragovi DNK četvorice muškaraca pronađeni su na 34-godišnjoj žrtvi nakon što je prijavila silovanje u aprilu prošle godine.

Njena prijava rezultirala je optužbama za silovanje protiv dva visoko rangirana policijska službenika i trećeg muškarca koji tvrdi da je turistkinja dobrovoljno stupila u odnose sa njim. Sada mora da se testira 120 policajaca kako bi se otkrilo ko je četvrta osoba.

Kanađanka se kobnog dana u pabu pored zgrade policijske uprave srela s nekoliko policajaca koji nisu bili na dužnosti u to vreme i otišla s njima u policijsku stanicu, gde su nastavili da piju i da se zabavljaju. Dan kasnije prijavila je incident u drugoj policijskoj stanici.

Predsednik sindikata policije Patria Ribero smatra da je testiranje svih policajaca ‘preterano’."Ovo će stigmatizovati sve policajce, izjavio je. S druge strane, ministar unutrašnjih poslova Bernard Kazenev rekao je kako će dva optužena policajca ‘snositi najteže posledice’ ako se dokaže krivica.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track