HRVATSKI GANGSTERI TERORIŠU DANSKU: Pljačkaju, kradu, a odrali su i socijalno!

Džimi Bos i ekipa

HRVATSKI GANGSTERI TERORIŠU DANSKU: Pljačkaju, kradu, a odrali su i socijalno!

Planeta -
Osim što imaju više od 45 članova koji su u Dansku pristizali jedan za drugim od sredine 70-ih i ujedno počinili u toj zemlji hiljadu krivičnih dela, Levakovići svaki mesec primaju izdašnu socijalnu pomoć koja se broji u desetinama hiljada evra

Najozloglašenija porodica u Danskoj ponovo je divljačkim ponašanjem izazvala bes tamošnje javnosti. Naime, porodica Levaković se još od sedamdesetih se doseljavala u Dansku. Oni su od tada počinili gotovo hiljadu krivičnih dela, a svakog meseca primaju izdašnu socijalnu pomoću koja se broji u desetinama hiljada evra. Danas ova porodica broji 45 članova, a da su ostali u Hrvatskoj živeli bu nomadskim životom.

Hov fik lige lidt ekstra KONTANT HÆLP.... Er det mon de her ekstrablad blir ved og skrive om?

Posted by Gimi 'the Boss' Levakovic on четвртак 22. јануар 2015.

Tamošnje službe izračunale su da su ih Levakovići, otkad su u Danskoj, koštali vrtoglavih 9 miliona evra – od socijale i zdravstva do boravka u zatvoru. Ipak, nakon samopromocije glave porodice, takozvanog Džimija Bosa 007 u televizijskim emisijama i na društvenim mrežama, Danci su rešili da ih vrate u Hrvatsku.

Den bedste dag på måneden - kontanthjælpen i hus og en masse mennesker på gaden som ''tilfældigvis'' mister deres pung.god dag al sammen

Posted by Gimi 'the Boss' Levakovic on петак 27. фебруар 2015.

Za razliku od Danaca, koji izlaz vide jedino u zasluženoj deportaciji Levakovićevih u Hrvatsku s obzirom na poreklo, Džimi u ime cele svoje nepoželjne gangsterske porodice poručuje: “Dansko, nećeš nas se samo tako rešiti! Mi Romi smo itekako ujedinjeni i držimo se zajedno! Dokazaćemo vam to!”

Politi siger til mig Gimi Boss, du skal i fængsel og færdig med at lave penge. Jeg bare griner og sender dem billede af...

Posted by Gimi 'the Boss' Levakovic on уторак 2. јун 2015.

Zbog mora informacija koje samo pristižu iz danskih medija, taj klan i Hrvatska drži pod budnim okom. O Levakovićima su čak snimljeni i dokumentarci. U pojedinim novinskim člancima izdvojeni su kao primer uspešne porodice koja živi na lovorikama sopstvene snalažljivosti.Poslednje hapšenje zbog kojeg je Džimi završio u zatvoru, a onda i na naslovnici tabloida, bilo je 1. maja, kada se sukobio s drugim Romom, inicijala J.T, tražeći pritom od svoje 14-godišnje ćerke da mu donese pištolj. Ona je to odbila, a kako nije prestajao da viče jer je bio pijan, pozvana je policija, koja je kod Džimija u vreme hapšenja našla 22.000 američkih dolara.

Džimi Bos: Fejbuk: Gimi 'the Boss' Levakovic
Džimi Bos: Fejbuk: Gimi 'the Boss' Levakovic

Pred policijom je tvrdio da nije kriv, da pištolj nije njegov, te da je novac trebalo da posluži za kaparu, najam, ali i kao prva rata za novi stan u Motalaveju. Ipak, ako mu se krivica dokaže sudskim putem, sud bi mu, osim zatvorske kazne, mogao da odredi i progon iz zemlje uz zabranu ulaska od čak 12 godina.

Efter terror i danmark, jeg Gimi Boss bliver nødt til at passe på min familia, derfor jeg ansætter bodyguard og gå en tur på Christiania.bare rolig danmark, gimi er her.

Posted by Gimi 'the Boss' Levakovic on уторак 17. фебруар 2015.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track