IZ ČISTA MIRA: Rus pravio selfi ispred granice, Ukrajinac ga upucao pravo u grudi!
Foto: Printscreen

Stravična mržnja

IZ ČISTA MIRA: Rus pravio selfi ispred granice, Ukrajinac ga upucao pravo u grudi!

Planeta -
Čovek je bio na ruskoj teritoriji i nije ugrožavao bezbednost, ali ukrajinski graničar je ipak zapucao

ROSTOV NA DONU - Ukrajinski pogranični policajac otvorio je danas vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored ukrajinskih oznaka na prelazu, ali na ruskoj teritoriji.

Ranjeni muškarac, indentifikovan kao Nikolaj Sinicin, prevezen je u bolnicu sa ranom od vatrenog oružja, rekao je izvor iz lokalne policije Itar-Tassu, a potvrdilo je odeljenje Ruske pogranične službe za Rostovsku oblast.

"Dvojica muškaraca su se odmarala na obali veštačkog jezera u blizini Novorusijske farme u Rostovskoj oblasti, kad su odlučili da naprave nekoliko fotografija ispred ukrajinskog graničnog prelaza Krasna Talovka", navodi se u saopštenju Pogranične službe.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Ukrajinski graničar je tada povikao 'stop' i otvorio vatru na dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih pogođen", saopštila je Služba, dodajući da je ruski državljanin upucan u grudi.

Prijatelji povređenog su ga odneli do ruskog graničnog prelaza Vološino i zatražili pomoć od ruskih graničara. Povređeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.

(Tanjug, The Moscow Times)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track