IŽIVLJAVAO SE: Vođa Islamske države besomučno silovao Amerikanku pre nego što su je ubili!
Foto: Kurir Austrija

Roditelji Kajle Miler potvrdili

IŽIVLJAVAO SE: Vođa Islamske države besomučno silovao Amerikanku pre nego što su je ubili!

Planeta -
Rekli su nam da su Kajlu zlostavljali, da je bila Bagdadijeva robinja. To su nam vlasti rekle u junu, potvrdili su za ABC News Kajlini roditelji Karl i Marša

VAŠINGTON - Roditelji Amerikanke Kajle Miler (26), koju su ubili pripadnici Islamske države, saopštili su da su im zvaničnici SAD rekli da je njihova ćerka bila seksualna robinja lidera te grupe Abu Bakra al Bagdadija i da ju je pre likvidacije konstantno silovao.

Vest koju je objavila portparolka porodice Miler potvrdio je jedan američki zvaničnik. Milerovu su jedno vreme držali u zatočeništvu finansijer Islamske države Abu Sajaf i njegova žena Um Sajaf. Al Bagdadi ju je navodno lično doveo u njihovu kuću gde je kasnije dolazio kako bi je zlostavljao. On je Milerovu uzeo za "ženu" i redovno je prisiljavao na seksualne odnose, rečeno je njenim roditeljima Karlu i Marši Miler.

"Rekli su nam da su Kajlu zlostavljali, da je bila Bagdadijeva robinja. To su nam vlasti rekle u junu", potvrdili su za ABC News Kajlini roditelji Karl i Marša.

Američki zvaničnik dobio je ove podatke od nekoliko tinejdžerki, pripadnica Jazidija, koje su bile seksualne robinje i koje su bile u zatočeništvu s Milerovom, čija je smrt objavljena u februaru.

Podsetimo, Milerova je oteta u sirijskom gradu Alepu 2013. godine, a Islamska država tvrdi da je ubijena u jordanskom vazdušnom napadu. Amerikanci za njenu smrt odgovornom smatraju Islamsku državu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track