JURILI 150 NA SAT I SNIMILI SOPSTVENU SMRT: Zakucali se u zid i poginuli na licu mesta
Foto: Printskrin

Stravična nesreća

JURILI 150 NA SAT I SNIMILI SOPSTVENU SMRT: Zakucali se u zid i poginuli na licu mesta

Planeta -
Automobil u kojem su se nalazili mladići kretao se brzinom od oko 150 kilometara na sat

Mladi Britanci zakucali su se u zid crkve i poginuli su na licu mesta.

Brza vožnja ih odvela u smrt. Dva mladića iz Velike Britanije poginula su u saobraćajnoj nesreći u mestu Roterfild.U udesu su poginuli Majkl Oven (21) i Kajl Kerford (20), koji je i vozio automobil.

Oven je i snimao svog drugara neposredno pre stravične nesreće. Momci su bili u automobilu “reno klio”, a poginuli su kada su se zakucali u zid lokalne crkve.

Na snimku se čuje kako Oven govori svom drugu da uspori pošto idu oko 150 na sat. Snimak ove nesreće u javnost je pustila familija poginulog Majkla.

"Odgajali smo ih učeći ih šta je dobro, a šta loše. Nadali smo se da slušaju naše savete, i da će kad odrastu donositi ispravne odluke. Dok su se vozili, činilo se kako je Majkl bio zabrinut zbog prevelike brzine. Vikao je "Uspori, idemo 150 na sat". Ne znam zašto su to učinili i obojicu ih krivim. Ako će ovaj snimak barem jednu osobu da spreči da učini nešto slično, ovaj video ima smisla pokazivati. Želim da mladi vide kako "zabavna" vožnja može biti smrtonosna. Niste nedodirljivi, morate shvatiti koliko je vaš život dragocen, i vama i drugima. Bilo je užasno uznemirujuće gledati ovaj video, ali nadam se da će biti iskorišten u dobre svrhe", kazala je Majklova majka.

Kada su se zaleteli u crkvu, susedi su izašli čuvši buku i lom, a onda hitno pozvali vatrogasce koji su na kraju morali da razrežu auto kako bi ih izvukli, ali, mladići su već bili mrtvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track