MAJKA JEDVA POBEGLA OTMIČARIMA Dozivala pomoć dok nije iskašljala krv ali niko nije hteo ni da stane
Foto: Youtube/Printscreen

Sumnja se na seks trafiking

MAJKA JEDVA POBEGLA OTMIČARIMA Dozivala pomoć dok nije iskašljala krv ali niko nije hteo ni da stane

Planeta -

Kit Papini, muž Šeri Papini, koja je oteta i mučena puna 22 dana, otkrio je kako se Šeri oslobodila i šta se dešavalo tokom otmice.

Posle tri nedelje bez ikakvih tragova, nestala majka dvoje dece se pojavila na putu nedaleko od Sakramenta u Kaliforniji - unakažena, ošišana, pretučena i žigosana.

"Presekli su nešto čime su je držali vezanu za automobil i izbacili su je, sa kesom na glavi, okovanu lancima oko struka. Kada je shvatila da se domogla do slobode, Šeril je iz sve snage vrištala za pomoć, počela je i da iskašljava krv. Vozila su prolazila kraj nje, niko nije želo ni da stane", otkriva kroz suze njen suprug Kit.

Kit Papini, Foto: Youtube/Printscreen
Kit Papini, Foto: Youtube/Printscreen

Šeril je pretprela fizički i psihičko nasilje - bila je prekrivena modricama, sa polomljenim nosem i ošišanom kosom. Tokom svog zatočeništva očigledno je bila izgladnjivana, jer je imala manje od 40 kilograma kada je pronađena.

"Njeno sada mršavo telo je prekriveno raznobojnim modricama, opekotinama, crvenim osipom i ranama od lanaca. Pored toga ona je i žigosana", ističe muž. Rekla je da razume vozače koji nisu želeli da stanu i da joj pomognu, pravdajući ih time svojim strašnim prizorom.

Šerif Tom Bosenko je posle razgovora sa Šeri utvrdio da su je otele dve žene, hispanskog porekla, od kojih jedna ima kovrdžavu kosu i jak akcenat, a druga ima crnu dugu kosu sa belim pramenovima i guste obrve. Iako se ne zna razlog otmice sumnja se da je bila potencijalan žrtva trgovine radi prostitucije.

"Za sada se ne zna razlog njene otmice. Ne znamo da li je ona bila meta ili je oteta slučajno. Otmice u ovoj oblasti se dešavaju jako retko. Lokacija gde je Šeri držana još nam nije poznata, a jedan od svedoka rekao je da je Šeri video sa dvojicom muškaraca kod stanica za kamione. Nakon što je oteta ona je odvezena na nepoznatu lokaciju", objasnio je.

Šeri je nestala 2. novembra 2016. dok je trčala na Sunrajz drajvu u Kaliforniji.

(Dejli mejl)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track