MAJKA NEMICA IZ PAKLA: Ubila sam 8 beba da sakrijem preljubu
Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS: Priznala zločin

MAJKA NEMICA IZ PAKLA: Ubila sam 8 beba da sakrijem preljubu

Planeta -
MONSTRUOZNO: Andrea G. (45) iz Valenfelsa u policiji rekla da je oduzela živote osmoro novorođenčadi, ali se o njenim motivima za ova ubistva još spekuliše

MINHEN - Nemica Andrea G. (45) u policiji je priznala da je ubila svojih osam beba, a pretpostavlja se da je to uradila kako bi prikrila svoje vanbračne veze, piše nemački Bild.Majka iz pakla, kako je zovu nemački mediji, posle hapšenja prošlog vikenda priznala je da su bebe bile žive po rođenju i da im je ona oduzela život. Ćuti o razlozimaMeđutim, nije ništa rekla o motivima, pa se i dalje nagađa zašto je odlučila da svojoj deci oduzme život, kao i kako je prikrivala toliko trudnoća.- Andrea je uvek volela da flertuje s muškarcima, kod nje je svako imao šansu. Upravo zato me ne bi iznenadilo da se otkrije kako ubijena deca nisu i deca njenog muža. Tokom godina imala je više oženjenih ljubavnika. Čak petorica muškaraca iz Valenfelsa, inače u braku, ne prestaju da se raspituju da li su ubijena deca njihova - ispričao je jedan od stanovnika ovog mesta za Bild.Česte svađeOn je dodao da se u mestu govori kako je Andrein suprug Johan G. (55) navodno znao za afere i da je on rekao da ne želi više od troje dece, koliko su već imali.- Johan je dugo tolerisao ponašanje supruge, koja je bila česta tema čaršijskih priča. Međutim, ona je od maja bila u vezi s Manfredom S. (55) i ponašala se veoma otvoreno. Dešavalo se da se ljube i na parkingu ispred crkve, gde su ih ljudi viđali, pa mu je to zasmetalo. Ipak, poslednja kap bila je to što je napravila dug od 20.000 evra. Johan ju je isterao iz kuće u septembru - ispričao je stanovnik Valenfelsa.Obdukcija tela novorođenčadi pokazala je da je sedam od osam beba rođeno živo i da su onda ubijene. Međutim, tačno vreme smrti i način ubistva još se ispituju.

Sakrivena u sauniTELA U NAJLON KESAMAKako objašnjava stanovnik Valenfelsa, tokom poslednje svađe Andree i Johana G., ona je pijana spomenula da su u kući sakrivena tela beba, zbog čega se podstanarka Dijana V. i bacila u potragu za njima. Tela novorođenčadi otkrivena su 12. novembra u sobi koja je adaptirana u saunu. Većina tela bila je u najlon kesama, ali su neka bila umotana i u ćebad. Sva su stavljena u istu kutiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track