NA ŠTA JE ONA MISLILA: Tinejdžerka se porodila se u fabričkom ve-ceu, pa se vratila na radno mesto
Foto: Printscreen Yt

Krila trudnoću

NA ŠTA JE ONA MISLILA: Tinejdžerka se porodila se u fabričkom ve-ceu, pa se vratila na radno mesto

Planeta -
Ding Sjaojing (17) je momak je ostavio, a ona je krila trudnoću. Trudovi su je uhvatili na poslu, a ona se porodicla, ostavila bebu i otrčala kući da se presvuče, pa se vratila na posao

PEKING - Jedna kineska tinejdžerka porodila se u toaletu fabrike u kojoj radi, ostavila bebu, otrčala kući da se presvuče i vratila se na posao kao da se ništa nije dogodilo.

Ding Sjaojing (17) iz Vendžoua momak je ostavio, a ona je krila trudnoću. Međutim, to nije nešto što može da se zauvek krije - porođajni bolovi uhvatili su je na radnom mestu. Trpela je, porodila se da niko ne čuje i još otrčala kući da se presvuče.

Dete je spasila Ši Feng (30), koja radi na obezbeđenju - čula je bebin plač i pratila ga. Šokirala se kad je videla novorođenče u ve-ce kabini. Porodilja je s lakoćom pronađena.

"Bojala sam se da kažem roditeljima jer sam znala da će me grditi. Nisam rekla nikome od kolega, a prijetalja nemam. Nemam nikoga kome je stalo do mene", plakala je Sjaojing policiji. Lekari kažu da je mlada majka u dobrom fizičkom stanju, ali da je joj je nepohodna psihološka pomoć. Zato će ostati na posmatranju, a dozvoljeno joj je da provede neko vreme s bebom da bi se zbližila s njom.

Šokirala se i njena porodica, u kojoj kažu da bi se svakako brinuli o detetu da su znali da im je ćerka trudna.

(Fotkus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track