NAĐENA RASKOMADANA TELA: Otac se sumnjiči da je ubio šestoro dece

Njižnij Novgorod

NAĐENA RASKOMADANA TELA: Otac se sumnjiči da je ubio šestoro dece

Planeta -
Pronađeni su delovi tela, a ubijena je i majka dece koja je bila u drugom stanju, navodi ruska policija

Raskomadana dečija tela pronađena su u ruskom gradu Njižnij Novgorod, u stanu gde je ranije živelo šestoro dece. Specijalni tim policije je pokrenuo istragu, a radnici vrtića u koji su išla deca da ona nisu dolazila od 25. jula. U saopštenju policije se navodi da niko nije otvarao vrata stana u gradu na reci Volgi, pa su specijalci morali da uđu kroz prozor i tu su zatekli stravičan prizor.

“Komšije su rekle da su dan ranije videle oca dece koji je otišao u nepoznatom pravcu. Tražimo roditelje dece, a pokušavamo i da ustanovimo broj dece žrtava“, navodi se u saopštenju istražitelja. Neimenovani izvor iz policije je rekao Interfaksu da su pronađeni samo delovi tela, kao i da je ubijena i majka dece, koja je navodno bila u drugom stanju.

Komšije su roditelje dece opisale kao veoma religiozne ljude, koji su svojoj deci branili da jedu ribu i meso. Lokalni mediji navode da je u porodici bilo troje muške i troje ženske dece.

Kao osumnjičeni za smrt dece naveden je otac, 51-godišnji Oleg B, nekadašnji pripadnik adventističke crkve u regionu Vladimir, međutim, on je bio prognan zbog preljube posle čega se preselio u Nižnjij gde je osnovao porodicu.(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track