NAJVEĆA MISTERIJA PADA ERBASA: Kopilot je imao 2 devojke!? Jedna od njih je i trudna...
Foto: Reuters

Svetski mediji zbunjeni

NAJVEĆA MISTERIJA PADA ERBASA: Kopilot je imao 2 devojke!? Jedna od njih je i trudna...

Planeta -
Do sada su mediji navodili da je stjuardesa Marija njegova devojka zbog koje se on navodno ubio jer je raskinula sa njim

Prava konfuzija vlada u svetskim medijima koji u detalje izveštavaju o životu kopilota Andreasa Lubica koji je odveo u smrt 149 putnika i članova posade kada je namerno oborio Erbas 320.

Naime do sada su mediji navodili da je stjuardesa Marija V. devojka zbog koje se on navodno ubio jer je raskinula sa njim.

Ali sada na scenu stupa srednjoškolska učiteljica Katrin Goldbah (26), čije se ime prvi put pojavljuje u medijima. Ona sada tvrdi da je ona njegova devojka i da je trudna sa njim.

Ona je otišla je nakon pada aviona koji je leteo iz Barselone za Dizeldorf u Francusku, misleći da je njen bivši verenik jedna od žrtava nesreće.

Međutim, kada je stigla na mesto nesreće shvatila je da je Lubic zapravo kriv za pad Erbasa A320.

Veruje se da je Goldbah nedugo pre nesreće rekla svojim učenicima u školi u Krefeldu, nedaleko od Dizeldorfa, kako će "postati mama". Bila je srećna što može da podeli srećne vesti i veselila se budućem majčinstvu. Čak je planirala venčanje s Lubicom.

Iako su planirali zajednički život, sumnja se kako je par imao burnu vezu punu prekida tokom sedam godina te da se Lubic u zadnje vreme viđao s još jednom ženom, naočitom stjuardesom Marijom.

Katrin će sada morati da se suoči sa posledicama Lubicovih odluka kao i teretom da je upravo on otac njenog deteta.

Njih dvoje su se upoznali kao tinejdžeri pre nego što je on postao pilot. Radili su zajedno u Burger Kingu u njegovom rodnom gradu Montabauru, navode nemački mediji. Zajedno su se preselili u Dizeldorfu i delili stan. Međutim, Katrin je bila prisiljena da se odseli zbog Lubicove konstantne potrebe i želje da sve drži pod kontrolom.

Veruje se kako je upravo njen odlazak mogao biti "kap koja je prelila čašu" i navela ga na stravičan i bezuman čin.Vesti o trudnoći njegove bivše verenice pojavila se nakon što je objavljen transkript snimka iz crne kutije na kojoj su se čuli očajnički krici putnika i vapaji pilota, koji je sekriom pokušavao da provali u kokpit i preuzme kontrolu nad avionom.

DEVOJKA BROJ 2:

Do sada se u medijima kao devojka Andreasa Lubica pojavljivalo ime stjuardese Marije V. (26). Mediji sada spekulišu da li se tu naime radi o Mariji zbog koje su Andreas i Katrin raskidali.

Podsetimo Marija V. koja se predstavljala sve vreme kao njegova bivša devojka ispričala je da je Lubic najavio svoj zločinački čin.

"Kad sam čula za pad aviona, odmah su u glavi počele da mi odzvanjaju njegove reči: "Jednog dana učiniću nešto što će promeniti čitav sistem i po čemu će me svi pamtiti i znati moje ime". Tada nisam znala šta to znači, ali sada je jasno...", ispričala je za Bild mlada stjuardesa.

Kazala je i da je Lubic često imao noćne more iz kojih se budio uz povike: "Padamo".

(Jutarnji/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track