NISU MU DALI NEVESTU: Masakrirao prvo svoju pa onda devojčinu porodicu!
Foto: Rojters

osveta nesuđenog mladoženje

NISU MU DALI NEVESTU: Masakrirao prvo svoju pa onda devojčinu porodicu!

Planeta -
Zločin se desio u Čarsada distriktu na severu Pakistana, ističe lokalni policajac Šafiulah Kan i dodaje da je svađa počela oko količine zlata koja bi trebalo da bude ponuđena za ćerkin brak

Porodica od deset ljudi ubijena je u Pakistanu nakon što je otac odbio da uda ćerku, navode iz lokalne policije, a prenosi CNN.

Gul Ahmed Said je optužen da je ubio je svog ujaka, ujnu i njhovo osmoro dece nakon što je on odbio da mu dozvoli da se oženi sa jednom od njegovih kćeri, ističe pakistanska policija.

Zločin se desio u Čarsada distriktu na severu Pakistana, ističe lokalni policajac Šafiulah Kan i dodaje da je svađa počela oko količine zlata koja bi trebalo da bude ponuđena za ćerkin brak, navodi Kan.

Ona je, kako se navodi, htela da se uda iako je rođaka osumnjičenog. Zamenik komadanta policije Tangi Rašid Marvat je naveo da je Said, kako se čini, ubio porodicu uz pomoć drugih. Inače, za Saidom postoji poternica od novembra 2014. godine zbog ubistva svojih roditelja, brata i njegove žene, piše CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track