CIJANID ZA VEČERU: Japanska crna udovica sahranila 7 muževa i nasledila 7 miliona dolara!
Foto: Reuters

Dolijala

CIJANID ZA VEČERU: Japanska crna udovica sahranila 7 muževa i nasledila 7 miliona dolara!

Planeta -
Sva sedmorica nesrećnika preminula su od sličnih simptoma, a kod dvojice su potvrđeni tragovi cijanida u krvi

KJOTO - U Kjotu je danas uhapšena Čisako Kakehi, 67-godišnja milionerka za koju se sumnja da je cijanidom otrovala muža, a verovatno i njegovih šest prethodnika koje je takođe sahranila.

Naravno, gospođa Kakehi poriče da ih je prerano slala bogu na istinu. Međutim, policiji je bila indikativna činjenica da je posle smrti sedmorice partnera u poslednje dve decenije nasledila je novac od osiguranja i ostalu imovinu u vrednosti od 6,8 miliona dolara, piše Jiđi pres.

U decembru prošle godine njenom četvrtom mužu, Isau Kakehiju, iznenada je pozlilo, pa je ubrzo i preminuo - nepuna dva meseca posle venčanja. Autopsijom je utvrđeno da ima cijanida u krvi.

Prethodno je u septembru umro njen 75-godišnji partner, kome je iznenada pozlilo posle zajedničke večere u restoranu. A njen drugi muž, kog je upoznala posredstvom agencije za upoznavanje, umro je 2006. od šloga, da bi se dve godine kasnije okončao i njen treći brak, takođe smrću supruga. Zatim je 2009. godine umro njen novi partner, za koga se mislilo da ima rak, dok je 2012. njenom tadašnjem vereniku pozlilo dok je vozio motor. U njegovom telu pronađeni su tragovi cijanida, izveštavaju mediji.

"Mislimo da je to uradila zbog novca", ocenio je policijski istražitelj, ne govoreći pritom o kom je iznosu reč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track