TAJNA SLUŽBA NA NOGAMA: Dron od pola metra pao u dvorište Bele kuće!
Foto: AP

Napad na predsednika Amerike

TAJNA SLUŽBA NA NOGAMA: Dron od pola metra pao u dvorište Bele kuće!

Planeta -
U Beloj kući u Vašingtonu bio je mrak do danas pred zoru, kada su zatreperila rotaciona svetla grupisanih vatrogasnih vozila kod jugoistočnog ulaza u rezidenciju američkog predsednika

VAŠINGTON - Tajna služba SAD pronašla je danas dron od pola metra u dvorištu Bele kuće, dok je američki predsednik odsutan i nalazi se u poseti Indiji, javlja AP.

Ranije danas svetske agencije javili su kao udarnu vest da je pronađena naprava u kompleksu Bele kuće ali da ona ne predstavlja nikakvu pretnju.

"Postojala je naprava koju je otkrila Tajna služba u Beloj kući. Prve indikacije ukazuju da ne predstavlja bilo kakvu vrstu aktuelne pretnje bilo kome sada u Beloj kući", potvrdio je Ernest koji se nalazi u Indiji, u pratnji američkog predsednika, prenela je agencija AFP.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

U Beloj kući u Vašingtonu bio je mrak do danas pred zoru, kada su zatreperila rotaciona svetla grupisanih vatrogasnih vozila kod jugoistočnog ulaza u rezidenciju američkog predsednika, dodaje AP. Bezbednosne trake za obeležavanje postavljene su oko Bele kuće da bi bio ograničen pristup objektu.

Tajna služba SAD-a nije imala komentar na ono što se danas dešavalo u Beloj kući, dok je američki predsednik odsutan. Obama i njegova supruga Mišel nalaze se u trodnevnoj poseti Indiji, sa planiranim kratkim boravkom u Saudijskoj Arabiji, u utorak, pre povratka u Vašington.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track